12-07-22 Infografia sobre la Renda Garantida de Ciutadania (RGC)
 
22-02-21 Infografía Canal Telegram Ayuntamiento (CASTELLANO)
 
22-02-21 Infografia Canal Telegram Ajuntament (CATALÀ)
 
11-12-20 Escola CEP: No tens WiFi a casa?
 
11-12-20 CALENDARI ANY 2021 DE L'ESCOLA CEP
Elaborat col·lectivament pel grup de participants a les tutories grupals on-line del Taller d'Horta i el Taller de Restauració de Mobles.
23-11-20 Informació sobre l'ingrés mínim vital
 
23-11-20 Informació sobre els tràmits i gestions de la renda garantida de ciutadania
 
31-07-20 Díptics del Projecte Integral 'Les Plantes per cuinar i curar' - Díptic de Camamilla
Realitzat per les participants del taller d'Horta i el Taller de Restauració de mobles de l'Escola CEP, durant les tutories on-line al juliol del 2020.
12-05-20 Escola CEP: Consells per participar en una videotrucada
 
22-04-20 Escuela CEP: Actívate con la CEP ( ESPAÑOL )
En el documento ACEP - Actívate con la CEP - , con un formato atractivo y estimulante, encontrarás muchos enlaces para activarte a nivel personal y profesional. Consúltalo y Actívate
21-04-20 Escola CEP: Activa't amb la CEP ( CATALÀ )
En el document l’ ACEP - Activa’t amb la CEP - , amb un format atractiu i engrescador, hi trobaràs molts enllaços per activar-te a nivell personal i professional. Consulta'l i Activa't 
20-04-20 Escola CEP: Consells per a navegar per Internet
 
2019 Fitxa explicativa de l’Escola CEP
2019 es va publicar, en el Banc d’experiències educatives de l’Observatori de l’Educació local de la Diputació de Barcelona, una fitxa explicativa de l’Escola CEP amb totes les activitats i metodologia que incloïa en el seu inici. En aquest primera fase de l'Escola CEP, es van construir i consolidar els principis bàsics que ara impulsen l'Escola CEP. Actualment inclou moltes més activitats i serveis. També es pot consultar a: https://www.diba.cat/web/oel/-/escola-cep-cultiu-d-empoderament-professional-i-personal
26-07-18 Escola CEP: Manual del Taller de Muntatge i Reparació d’ordinadors
L’Escola CEP us ofereix aquest manual per si voleu mirar de provar de reparar ordinadors antics que ja no funcionen. Agraïm a Albert Sánchez Llena,  Tècnic i Tutor d’Orientació Sociolaboral de l’Escola CEP de la Fundació Barberà Promoció,  la seva dedicació en haver creat aquest manual gràcies als seus coneixements, també, en la reparació i muntatge d’ordinadors
26-07-18 Escola CEP: Manual del Taller Iniciació al món Digital
L’Escola CEP us ofereix aquest manual per iniciar-vos al món digital Agraïm a Albert Sánchez Llena, Tècnic i Tutor d’Orientació Sociolaboral de l’Escola CEP de la Fundació Barberà Promoció, la seva dedicació en haver creat aquest manual gràcies als seus coneixements, també, del món digital i d’informàtica.
20-04-18 I Jornada Escola CEP
Primera part de la presentació: Evolució de la teoria desenvolupada pel Servei d’Orientació Sociolaboral i Dinamització Comunitària des de 2015 i que impulsa la metodologia de l’Escola CEP, inaugurada el novembre de 2017. Segona part de la presentació: a la part final hi ha imatges de tota la tasca realitzada per Barberà Promoció entorn al projecte Hort de la Torre d’En Gorgs: sembrem oportunitats, cultivem el futur , que va iniciar-se el 22 d’abril de 2016 amb la inauguració de l’hort en el jardí de la Torre d’En Gorgs.
Març i abril 2018 Taller musical per a la millora de l'ocupabilitat
Presentació del taller musical realitzat a Barberà Promoció, com a eina per reforçar competències que fan millorar l’ocupabilitat i que hi col·labora Oriol Tramvia com a docent, junt a Albert Sánchez, tècnic i tutor d'orientació sociolaboral de Barberà Promoció, Integrador social, Historiador i músic, i s’hi fa una cançó inspirada en la història de la Torre d’En Gorgs.
Abril 2018 Cançó 'La Torre de Barberà' i breu resum de la història de la Torre d'En Gorgs
Cançó creada en el taller musical de composició musical per a la millora de l’ocupabilitat, de Barberà Promoció, amb la col·laboració d’Oriol Tramvia. La cançó s’inspira en la història de la Torre d’En Grogs i darrera hi ha un breu resum de la seva història .
23-4-2018 Díptics del Projecte Integral 'Les Plantes per cuinar i curar' - Díptic de l'Espígol
 
23-04-2017 Díptics Projecte Integrat - Díptic Menta
Díptics del Projecte Integrat: Les plantes per cuinar i curar.
23-04-2017 Aigua Fresca de Menta i Llima
Recepta que ens fan arribar Pilar Vela, exalumna del curs d’Activitats de gestió administrativa 2016, i Jesús Neira, exalumne del Taller Horta CEP1 i del curs d’Horticultura de l'Hort de la Torre d'En Gorgs -mesura activa inserció- 2016-2017 i alumne d'Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes i participant a l'acció de Tècnic en injecció i estrusió de plàstic.
02-2017 Fitxa de l’acció APS D-D Decorem la balconada de l’Ajuntament i Dinamitzem l’intercanvi intergeneracional
El divendres 20-1-17 Barberà Promoció va anar a les sisenes Jornades d’experiències d’Aprenentatge Servei de la Fundació Jaume Bofill d’APS.
22-04-2016 Jornada de Treball en Xarxa a Barberà del Vallès
Com a 1r acte de la Festa d'Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.
22-04-2016 Presentació que es treballa en la Jornada Treball en Xarxa a Barberà del Vallès
Com a 1r acte de la Festa d'Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.
04-2016 El joc de la CEP
Joc per entendre les conseqüències de la ruptura laboral i aprendre a pal·liar-les. Aquest joc es basa en entendre les dimensions de la persona des de l’atenció sociolaboral. La CEP és una cadira que hi ha a sota l'arbre de l'hort de la Torre d'En Gorgs.
22-04-2016 Com neix el nom de la CEP?
Anàlisi per decidir nom de la CEP després d’un procés de votació. El 22 d’abril de 2017 va néixer la CEP, que és una cadira que hi ha a sota l'arbre de l'hort de la Torre d'En Gorgs i representa les persones que vénen a la Torre a millorar l’ocupabilitat. També informa mensualment, a la revista local, de les accions que es realitzen a la Torre.
22-04-2016 Díptics Inauguració Hort - Díptic Xarranca
Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.
22-04-2016 Díptics Projecte Integrat - Díptic Romaní
Díptics del Projecte Integrat: Les plantes per cuinar i curar.
22-04-2016 Díptics Inauguració Hort - Díptic Enciam
Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.
22-04-2016 Díptics Inauguració Hort - Díptic Rashad
Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.
22-04-2016 Díptics Inauguració Hort - Díptic Gaspatxo
Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.
05-2016 Noves aproximacions a la inserció Sociolaboral
Arnau López Andreu, Sociòleg, Antropòleg i Educador Social va treballar a Barberà Promoció del 2014 al 2016. Fa el treball de fi de grau d’Educació Social mentre hi treballa, i en ell surten moltes idees que es treballen i potencien en el Servei d’Orientació de Barberà Promoció Gràcies, Arnau!!
02-11-2015 Aproximacions al treball interdepartamental/Contractació municipal
Arxiu en format PDF en què s'expliquen de manera esquemàtica les aproximacions al treball interdepartamental i a la contractació municipal. Es destaca també la importància del treball comunitari.
22-04-2015 Díptics Projecte Integrat - Díptic Farigola
Díptics del Projecte Integrat: Les plantes per cuinar i curar.
2005 Mapa TET
Mapa de Recursos per facilitar la Transició Escola Treball del jovent, elaborat per la Fundació Barberà Promoció i on s’identifiquen:

  • Recursos del municipi de Barberà del Vallès
  • Recursos d’altres municipis propers per tal de conèixer altres metodologies, engegar accions similars a Barberà del Vallès o poder-hi optar persones de Barberà del Vallès

Prioritàriament s’hi inclouen recursos adreçats a facilitar el procés de transició escola treball dels joves, però també altres recursos que poden facilitar aquest procés, encara que no vagin adreçats específicament als joves sinó a un conjunt més ampli de la població. Cada recurs es recull en una fitxa sintètica en què es descriuen les característiques principals i les dades de contacte per ampliar-ne la informació si es desitja. En aqueta publicació s’exposa la presentació del manual, l’índex, la metodologia emprada per elaborar-lo i els agraïments als ens i persones que hi van participar aportant informació. El manual es va publicar en format paper i en CD. Si esteu interessats en el CD per tenir els continguts del manual, podeu sol·licitar-lo a orientacio@barberapromocio.cat.

2004 Manual Orientem-nos per Orientar
Elaborat per la Fundació Barberà Promoció amb el cofinançament del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Aquest manual és el resultat de l'anàlisi iniciada per un grup d'experts en orientació formativa i/o professional l'any 2000, en el marc dels programes experimentals promoguts pel Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya, que es va actualitzar i revisar 1'any 2004 per la seva edició. En aqueta publicació s’exposen les pantalles que mostren el contingut del manual, que es va publicar amb un CD amb versió Adobe Flash Player. Si esteu interessats en el CD per tenir els continguts del manual, podeu sol·licitar-lo a orientacio@barberapromocio.cat.
2000"Accions adreçades a joves amb itineraris formatius professionals desestructurats"
Article de la Fundació Barberà Promoció, de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, publicat dins del llibre de la Diputació de Barcelona - Àrea d'Educació Aproximacions a la Garantia Social. El Servei Local de Garantia Social