22-02-21 Infografía Canal Telegram Ayuntamiento (CASTELLANO)
 
22-02-21 Infografia Canal Telegram Ajuntament (CATALÀ)
 
11-12-20 Escola CEP: No tens WiFi a casa?
 
11-12-20 CALENDARI ANY 2021 DE L'ESCOLA CEP
Elaborat col·lectivament pel grup de participants a les tutories grupals on-line del Taller d'Horta i el Taller de Restauració de Mobles.
23-11-20 Informació sobre l'ingrés mínim vital
 
23-11-20 Informació sobre els tràmits i gestions de la renda garantida de ciutadania
 
31-07-20 Díptics del Projecte Integral 'Les Plantes per cuinar i curar' - Díptic de Camamilla
Realitzat per les participants del taller d'Horta i el Taller de Restauració de mobles de l'Escola CEP, durant les tutories on-line al juliol del 2020.
12-05-20 Escola CEP: Consells per participar en una videotrucada
 
22-04-20 Escuela CEP: Actívate con la CEP ( ESPAÑOL )
En el documento ACEP - Actívate con la CEP - , con un formato atractivo y estimulante, encontrarás muchos enlaces para activarte a nivel personal y profesional. Consúltalo y Actívate
21-04-20 Escola CEP: Activa't amb la CEP ( CATALÀ )
En el document l’ ACEP - Activa’t amb la CEP - , amb un format atractiu i engrescador, hi trobaràs molts enllaços per activar-te a nivell personal i professional. Consulta'l i Activa't 
20-04-20 Escola CEP: Consells per a navegar per Internet
 
26-07-18 Escola CEP: Manual del Taller de Muntatge i Reparació d’ordinadors
L’Escola CEP us ofereix aquest manual per si voleu mirar de provar de reparar ordinadors antics que ja no funcionen. Agraïm a Albert Sánchez Llena,  Tècnic i Tutor d’Orientació Sociolaboral de l’Escola CEP de la Fundació Barberà Promoció,  la seva dedicació en haver creat aquest manual gràcies als seus coneixements, també, en la reparació i muntatge d’ordinadors
26-07-18 Escola CEP: Manual del Taller Iniciació al món Digital
L’Escola CEP us ofereix aquest manual per iniciar-vos al món digital Agraïm a Albert Sánchez Llena, Tècnic i Tutor d’Orientació Sociolaboral de l’Escola CEP de la Fundació Barberà Promoció, la seva dedicació en haver creat aquest manual gràcies als seus coneixements, també, del món digital i d’informàtica.
20-04-18 I Jornada Escola CEP
Primera part de la presentació: Evolució de la teoria desenvolupada pel Servei d’Orientació Sociolaboral i Dinamització Comunitària des de 2015 i que impulsa la metodologia de l’Escola CEP, inaugurada el novembre de 2017. Segona part de la presentació: a la part final hi ha imatges de tota la tasca realitzada per Barberà Promoció entorn al projecte Hort de la Torre d’En Gorgs: sembrem oportunitats, cultivem el futur , que va iniciar-se el 22 d’abril de 2016 amb la inauguració de l’hort en el jardí de la Torre d’En Gorgs.
Març i abril 2018 Taller musical per a la millora de l'ocupabilitat
Presentació del taller musical realitzat a Barberà Promoció, com a eina per reforçar competències que fan millorar l’ocupabilitat i que hi col·labora Oriol Tramvia com a docent, junt a Albert Sánchez, tècnic i tutor d'orientació sociolaboral de Barberà Promoció, Integrador social, Historiador i músic, i s’hi fa una cançó inspirada en la història de la Torre d’En Gorgs.
Abril 2018 Cançó 'La Torre de Barberà' i breu resum de la història de la Torre d'En Gorgs
Cançó creada en el taller musical de composició musical per a la millora de l’ocupabilitat, de Barberà Promoció, amb la col·laboració d’Oriol Tramvia. La cançó s’inspira en la història de la Torre d’En Grogs i darrera hi ha un breu resum de la seva història .
23-4-2018 Díptics del Projecte Integral 'Les Plantes per cuinar i curar' - Díptic de l'Espígol
 
23-04-2017 Díptics Projecte Integrat - Díptic Menta
Díptics del Projecte Integrat: Les plantes per cuinar i curar.
23-04-2017 Aigua Fresca de Menta i Llima
Recepta que ens fan arribar Pilar Vela, exalumna del curs d’Activitats de gestió administrativa 2016, i Jesús Neira, exalumne del Taller Horta CEP1 i del curs d’Horticultura de l'Hort de la Torre d'En Gorgs -mesura activa inserció- 2016-2017 i alumne d'Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes i participant a l'acció de Tècnic en injecció i estrusió de plàstic.
02-2017 Fitxa de l’acció APS D-D Decorem la balconada de l’Ajuntament i Dinamitzem l’intercanvi intergeneracional
El divendres 20-1-17 Barberà Promoció va anar a les sisenes Jornades d’experiències d’Aprenentatge Servei de la Fundació Jaume Bofill d’APS.
22-04-2016 Jornada de Treball en Xarxa a Barberà del Vallès
Com a 1r acte de la Festa d'Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.
22-04-2016 Presentació que es treballa en la Jornada Treball en Xarxa a Barberà del Vallès
Com a 1r acte de la Festa d'Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.
04-2016 El joc de la CEP
Joc per entendre les conseqüències de la ruptura laboral i aprendre a pal·liar-les. Aquest joc es basa en entendre les dimensions de la persona des de l’atenció sociolaboral. La CEP és una cadira que hi ha a sota l'arbre de l'hort de la Torre d'En Gorgs.
22-04-2016 Com neix el nom de la CEP?
Anàlisi per decidir nom de la CEP després d’un procés de votació. El 22 d’abril de 2017 va néixer la CEP, que és una cadira que hi ha a sota l'arbre de l'hort de la Torre d'En Gorgs i representa les persones que vénen a la Torre a millorar l’ocupabilitat. També informa mensualment, a la revista local, de les accions que es realitzen a la Torre.
22-04-2016 Díptics Inauguració Hort - Díptic Xarranca
Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.
22-04-2016 Díptics Projecte Integrat - Díptic Romaní
Díptics del Projecte Integrat: Les plantes per cuinar i curar.
22-04-2016 Díptics Inauguració Hort - Díptic Enciam
Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.
22-04-2016 Díptics Inauguració Hort - Díptic Rashad
Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.
22-04-2016 Díptics Inauguració Hort - Díptic Gaspatxo
Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.
05-2016 Noves aproximacions a la inserció Sociolaboral
Arnau López Andreu, Sociòleg, Antropòleg i Educador Social va treballar a Barberà Promoció del 2014 al 2016. Fa el treball de fi de grau d’Educació Social mentre hi treballa, i en ell surten moltes idees que es treballen i potencien en el Servei d’Orientació de Barberà Promoció Gràcies, Arnau!!
02-11-2015 Aproximacions al treball interdepartamental/Contractació municipal
Arxiu en format PDF en què s'expliquen de manera esquemàtica les aproximacions al treball interdepartamental i a la contractació municipal. Es destaca també la importància del treball comunitari.
22-04-2015 Díptics Projecte Integrat - Díptic Farigola
Díptics del Projecte Integrat: Les plantes per cuinar i curar.