15-11-22 Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop)
Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop): La Fundació Barberà Promoció explica el serveis que ofereix l'Àrea d'Orientació i Acompanyament Sociolaboral de la veu d'alumnat del PFI- Programa de Formació i Inserció de jardineria adreçat a jovent, d'alumna participant al taller d'Horta de l'Escola CEP i de personal tècnic responsable del servei de jovent i del servei d'adults de l'àrea.
També expliquen el treball que estan fent l'alumnat en la guarnició de la balconada de l'Ajuntament per les festes nadalenques

20-10-22 Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop)
Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop): En aquesta ocasió es va aprofitar la visita per explicar projectes que s’estan executant des de l’àrea d’Ocupació, Formació i Emprenedoria.

22-09-22 Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop)
Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop): La Fundació Barberà Promoció torna a les tertúlies de Ràdio Barberà per explicar què és i a qui va adreçada la formació professional per a l'ocupació (FPO) i la formació contínua.

16-06-22 Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop)
Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop): La Fundació Barberà Promoció realitza un especial d'emprenedoria per explicar tots els serveis que s'ofereixen des de la Fundació i els programes que s'estan cursant. 

2-06-22 Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop)
Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop): La Fundació Barberà Promoció realitza un especial de joves, concretament va a la ràdio per parlar de les segones oportunitats que des de Barberà Promoció oferim a aquest col·lectiu. 

19-05-22 Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop)
Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop): La Fundació Barberà Promoció visita la ràdio per parlar de l'Escola CEP: han parlat dels serveis que ofereixen com els acompanyaments personalitzats, el servei de Feinateca per ajudar a la recerca de feina i de tots els tallers grupals que realitzen. 

5-05-22 Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop)
Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop): La Fundació Barberà Promoció acompanya a 3 representants de les cooperatives de l'Escola del Bosc per parlar del projecte CuEmE (Cultura Emprenedora a l'Escola) que s'ha realitzat al llarg del curs 2021-22.

21-04-22 Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop)
Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop): La Fundació Barberà Promoció visita la ràdio per parlar d'alguns aspectes d'ocupació, com la borsa de treball de Barberà Promoció o el projecte Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona.

7-04-22 Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop)
Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop): La Fundació Barberà Promoció visita la ràdio per parlar de tota l'oferta formativa que tenim pel curs 2021-22 i fa un repàs de l'E-Fira Connecta't a l'FP 2022.

17-03-21 Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop)
Entrevista de Ràdio Barberà (De ben aprop): La Fundació Barberà Promoció participa a l' E-Fira Connecta't a l'FP 2021.

21-11-19 Participants de l’Escola CEP de Barberà Promoció participen al programa ‘de Ben a prop’ a Radio Barberà per parlar del I Fòrum Educatiu EduCoB del PEC – Projecte Educatiu de Ciutat
Dins del programa ‘de ben a prop’ de Radio Barberà, representants del grup impulsor del Projecte Educatiu de Ciutat -PEC-, junt amb una de els tècniques d’Educació de Primera Infancia i Familia, i persones participants a l’Escola CEP del servei d’Orientació Sociolaboral i Dinamització Comunitària de Barberà Promoció, que han anat participant en les activitats de difusió realitzades pel PEC, participen en una entrevista a Ràdio Barberà per explicar la seva experiència i convidar a la ciutadania al I Fòrum Educatiu EducoB.

25-04-19 Tertúlia amb participants de l’Escola CEP de la Fundació Barberà Promoció
Dins del programa ‘De ben a prop’ de ràdio Barberà, persones i personal tècnic participant a l’Escola CEP del Servei d’Orientació Sociolaboral i Dinamització Comunitària de la Fundació Barberà Promoció expliquen i valoren què ofereix el servei i quines activitats s’hi poden realitzar.

17-5-2018 Tertúlia ràdio sobre el servei d'assessorament empresarial
L’equip tècnic del Servei d’Assessorament Empresarial de la Fundació Barberà Promoció expliquen en el programa De Ben Aprop de Ràdio Barberà els serveis que ofereix i les accions formatives que s’hi porten a terme.

6-4-2018 Falca I Jornada de l'Escola CEP
Falca radiofònica que les persones participants dels programes d'Orientació de la Fundació Barberà Promoció i el seu personal tècnic han realitzat a Ràdio Barberà per promocionar la I Jornada de l'Escola CEP, que se celebra el divendres 20 d'abril del 2019.

6-4-2018 Tertúlia a ràdio Barberà per explicar els serveis i programes que ofereix el Servei d’Orientació Sociolaboral i Dinamització Comunitària de Barberà Promoció
Dins del programa ‘De ben a prop’ de ràdio Barberà, personal tècnic i persones participants en el Servei d’Orientació Sociolaboral i Dinamització Comunitària han explicat l’evolució de les accions realitzades recentment, així com les que s’iniciaran en breu.

15-3-2018 El jovent participant en l’Hortet de La Roma explica la seva experiència a Ràdio Barberà
Dos integrants en el projecte de ‘L’Hortet’ de La Roma han explicat la seva experiència i impressions al programa ‘De ben a prop’ de Ràdio Barberà 98.1 FM. L’usuariat del programa PFI Auxiliar de vivers i jardins s’ha encarregat d’enllestir l’espai.

9-3-2018 Les persones participants en la Formació Ocupacional Subvencionada participen a Ràdio Barberà
4 alumnes dels cursos FOAP han participat en el programa ‘De ben a prop’ de Ràdio Barberà per explicar la seva experiència i aprenentatge assolit gràcies a la formació i posada en pràctica d’aquests cursos, que s’imparteixen a la Torre d’En Gorgs per la Fundació Barberà Promoció. .

22-02-2018 L’usuariat jove del projecte ‘Creixem entre plantes’ i ‘L’Hort de la Roma’ explica la seva experiència a Ràdio Barberà
El passat dijous 22 de febrer, diversos integrants del PFI Auxiliars de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció, participants en els projectes ‘Creixem entre plantes’ i ‘L’Hort de la Roma’ han estat a Ràdio Barberà juntament amb alumnes de l’Institut Bitàcola per explicar la seva experiència, aprenentatge i valors adquirits.

22-12-2017 Persones participantes en el programa Orienta +30 participen en una tertúlia a Ràdio Barberà
El passat 22 de desembre, participants en el Programa Orienta +30 de la Fundació Barberà Promoció van participar a Ràdio Barberà per explicar els objectius del programa, les seves experiències personals i les perspectives de futur.

27-04-2017 Entrevista a la responsable d'assessorament de la FBP, Ainhoa Plana i a l'emprenedor Salik Zeyat
Àudio de l'entrevista a la responsable d'assessorament empresarial de la Fundació Barberà Promoció, Ainhoa Plana i a l'emprenedor i creador de 'Shams Barcelona', Salik Zayat, realitzada i emesa el 25 d'abril de 2017, respecte als serveis d'ajuda a l'emprenedoria de la Fundació Barberà Promoció.

25-04-2017 Tertúlia a la ràdio dels Joves per l'Ocupació (25/04/2017)
Àudio de la tertúlia d'una representació de l'alumnat del programa Joves per l'Ocupació de l'anterior edició i de l'actual. Es van reunir per participar en una tertúlia a la Ràdio Barberà. Els participants van ser: Adrián Sánchez i Hicham Koujil de l'edició 2015-2017, i per part de l'edició del 2016-2018, Ylenia García, Manuel González, Adrián Pérez i José Antonio Gatell.

02-2017 L'alumnat del PFI d'Auxiliar de vivers i jardins i del Curs d'Horticultura realitzen una tertúlia a Ràdio Barberà per explicar el seu projecte: 'Dinamitzem i Decorem l'Ajuntament'
Àudio de la tertúlia d'una representació de l'alumnat del PFI d'Auxiliar de vivers i jardins, Jordi Alós, Adnane Bakkali i Víctor Do Nascimiento; i una representació del Curs d'Horticultura, Jesús Neira, Salvador López i Margarita Xampeny.

12-2016 Entrevista alumnat PFI 16-17
L'alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins 16-17, van a la ràdio per ser entrevistats i donar a conèixer què és un PFI, què estan aprenent i els projectes que estan desenvolupant en aquest curs 16-17.

24-11-2016 Entrevista a alumnat de cursos de formació ocupacional 2017
El passat 24 de novembre, l'alumnat dels cursos de Formació Ocupacional va participar a la tertúlia per parlar de l'experiència d'haver fet un curs en el programa de Punt de trobada de Ràdio Barberà. Tot el grup va compartir la seva experiència i les tutores de Barberà Promoció van explicar el funcionament de la formació ocupacional i els itineraris formatius 2017.

16-11-2016 Ha finalitzat el primer taller d'Horta CEP a la torre d'En Gorgs: el CEP 1!
Taller per entendre la necessitat de cuidar-se i de “regar-se” positivament, es va realitzar una sessió d’alimentació saludable i la importància del consum de llegums per la Tècnica de Salut i Àrea de Benestar de l’Ajuntament de Barberà.

11-2016 Entrevista alumnat Programa Integral 2016
La jornada ha consistit en una visita a la ràdio on se'ls hi ha explicat el funcionament del programa, tot seguit, l’interlocutor de l’emissora ha entrevistat a cada un dels joves, on han relatat el seu enfocament personal dins del programa.

22-04-2016 Falca informativa de la inauguració de l’Hort de la Torre d'En Gorgs
Per anunciar el dia de la inauguració de l’hort, es va radiar una falca feta per persones participants a Barberà Promoció, amb la cançó d’Oriol Tramvia, que musica el poema “l’Avergonyit canta” del poeta badaloní Joan Argenté i Artigal. L'Oriol va col·laborar en el fi de festa de l’acte d’inauguració de l’Hort oferint un concert acústic. Agraïments a Oriol Tramvia i a Joan Ramon Guzmán.

20-04-2016 Entrevista a Sandra Ramos, Regidora de Serveis Socials Municipals, Parc Municipal d'Habitatge, Economia Social i de Poximitat, i d'Ocupació
En relació a la inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs i els objectius que té la seva creació.

18-04-2016 Entrevista alumnat PFI 15-16 - Inauguració hort
L'alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins 15-16 expliquen als oients de Ràdio Barberà com han col·laborat en la construcció de l’hort de la Torre d’En Gorgs i perquè s’ha construït.

05-2015 Entrevista alumnat PFI 14-15
L'alumnat explica en directe als oients de Ràdio Barberà quina formació estan realitzant a Barberà Promoció, així com el que estan aprenent, les activitats que estan realitzant i quines són les seves perspectives de futur.