Punt Òmnia

Òmnia és un programa d’intervenció social que utilitza les eines TIC per millorar i afavorir la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat. Va adreçat a la població general, però sobretot busca millorar les capacitats digitals d'aquelles persones que tenen certes dificultats d’accés a les tecnologies de la informació posant especial èmfasi en les persones en situació d’atur, infants i joves, gent gran i famílies.

A la Fundació Barberà Promoció oferim un espai dotat d'equipament tècnic adequat (ordinadors, impressora, etc) i també compta amb el suport d’un professional que dinamitza l’espai i assessora les persones usuàries del Punt. 

Més informació


ACTIC

Acreditació de Competències en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Més informació


Aula Mentor

Aprenentatge al llarg de la vida. Formació no reglada en modalitat online a través de plataforma d'aprenentatge. Orientada a proporcionar a la població adulta competències personals i professionals per la millora de la seva ocupabilitat.

Més informació


Treball, Talent i Tecnologia

Projecte Indústria 4.0: Suma't a la transformació digital. Definició i disseny d’actuacions que responguin als reptes digitals de la cadena de valor alimentació i packaging així com creació/definició d’una o més cadenes de valor dins l’àmbit d’economia verda.

Més informació


CUEME

Foment de la cultura emprenedora a l'escola amb la constitució d’una cooperativa. Adreçat a l'alumnat de 5è de primària.

Més informació


Tenim de tot

Directori de productes i serveis de Barberà del Vallès

Més informació


Valida en Femení

Foment del talent femení amb un programa de formació i mentoratge per l’elaboració dels projectes emprenedors d’alt valor afegit impulsat per dones.

Més informació


Espais Taller

Tallers d'activació per a la millora de l'ocupabilitat

Més informació


Jornades COB

Coneixement d'Ocupacions de Barberà: tastet d'oficis.

Més informació


Programa de Formació i Inserció (PFI)

PFI d’Auxiliar de vivers i jardins adreçat a joves entre 19-24 anys que no han assolit l’ESO.

Més informació


Programa Orienta

És un servei personalitzat d'orientació professional i d'acompanyament a la inserció per millorar l'ocupabilitat i facilitar la inserció de les persones demandants d'ocupació.

Més informació


Projectes Singulars

Projecte d'orientació laboral i formatiu per a joves entre 16-29 anys amb 4 interaris formatius a escollir dins de l'àmbit industrial.

Més informació


Creixem entre plantes

Projecte d'aprenentatge i servei (ApS) on treballen en xarxa l'alumnat del PFI de Barberà Promoció, l'Institut Bitàcola, i llars d’infants municipals.

Més informació


Orientagarden

Projecte d'aprenentatges vivencials i vinculats amb l’entorn proper on un expert en jardineria ensenya i ajuda als i les alumnes dels 4 instituts barberencs a tenir cura i/o mantenir les seves instal·lacions, zones verdes i l’horta.

Més informació


Tutor TET

Servei permanet d'orientació i atenció a joves en transició d'escola treball.

Més informació


Curs de preparació a la Prova d'Accés de Grau Mitjà

Curs adreçat a joves que volen superar la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.

- FINALITZAT -

Més informació