La 'Feinateca' és una sala amb recursos ocupacionals per ajudar-te en el teu procés de recerca de formació i/o feina

Feinateca - Fundació Barberà Promoció

Està equipada amb:

  • Ordinadors amb connexió a internet on es poden consultar ofertes formatives i/o laborals.
  • Borses de treball on-line.
  • Manuals d'orientació per assessorar-te sobre els processos de selecció: carta de presentació, currículum vitae, proves psicotècniques, entrevistes de selecció, etc.
  • Premsa diària per poder consultar les ofertes formatives i /o laborals.
  • Telèfon i fax per realitzar la recerca.

Cartell Feinateca - Fundació Barberà Promoció

Per utilitzar la sala de Feinateca:

  • Per primer cop: cal haver emplenat la 'Fitxa de sol·licitud de serveis' i realitzat la iniciació a Feinateca on s'explica el funcionament de la sala i es lliura el Carnet de Feinateca. Pots demanar cita fent clic al botó Agafa tanda o trucant per telèfon al 93 719 28 37
  • Al llarg de l'any: El carnet de feinateca permet un accés lliura a la sala i s'ha de renovar anualment (mes de gener). Els dimecres a les 12:30h es fan sessions de renovació de carnet. Pots demanar cita trucant per telèfon 93719 28 37 o per mail a orientacio@barberapromocio.cat

La Feinateca ofereix “un servei a la carta” que permet escollir diversos serveis, segons horari, adaptats a les teves necessitats:

  1. Accés lliure a la sala per fer-hi recerca de formació o de feina. Tots els dilluns de 8:30h a 19:00h i de dimarts a divendres de 8:30-10:30 h i de 14:00 -15:00h.
  2. Aprendre les tècniques de recerca de feina. De dimarts a divendres de 10:30 h a 14 h.
  3. Tutories individuals: per rebre un assessorament personalitzat que t’ajudarà en la cerca de feina o de formació. De dilluns a divendres de 8:30 h a 14:30h.

La persona que sigui el teu tutor/a, serà la persona que tindràs de referència a l’entitat i qui t’anirà acompanyant i guiant en el teu procés de cerca.