Pràctiques i estades en empreses

Tots els alumnes que segueixen un curs de formació ocupacional per a aturats al nostre centre tenen programat en el calendari de curs un període de pràctiques a empreses. L’objectiu d’aquesta activitat és que l’alumne tingui una presa de contacte el més real possible amb la seva futura ocupació en la qual ha triat formar-se. 

Valorem que el previ coneixement de l’ocupació facilitarà a la persona informació de primera mà per saber que suposa fer aquella feina: des del compliment de normes del centre de treball, temes de seguretat i higiene, de saber acceptar directrius marcades pel seu cap/tutor immediat, saber integrar-se en el grup de treball, complir horaris, conèixer els sous i categories professionals, d'actuar davant de situacions de treball a resoldre, etc. Les pràctiques compten sempre amb el seguiment d’un tutor al llarg de les pràctiques.

PRÀCTIQUES PROFESSIONALS NO LABORALS EN EMPRESES. PROGRAMACIÓ 2023

PROGRAMA DE FORMACIÓ I INSERCIÓ (PFI):

CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT:

NOTA: Fes clic a cada curs per descarregar la Fitxa de pràctiques amb tota la informació.


Opció per a empreses

Si esteu interessats a rebre informació, envieu e-mail amb les vostres dades de contacte a ocupacio@barberapromocio.cat indicant a l’Assumpte Conveni de pràctiques