Consulta els nostres espais disponibles per a la promoció de formació, activitats i reunions de cara a les empreses locals.

Zona de negocis

Sala d’actes/auditori amb equips de traducció simultània i capacitat per a 250 assistents. 3 sales de reunions equipades amb la tecnologia audiovisual més avançada; Sala d’exposicions de més de 500 m2 per a presentacions de productes i altres activitats; i sales per a videoconferències.

Restaurant - Fundació Barberà Promoció

Espais per a formació

Aules a mida per a les sessions de formació de la seva empresa, tant individual com col·lectiva. Cursos de reciclatge, idiomes i per millorar el rendiment empresarial.

TIC i punt d’enllaç de la UOC

Centre capdavanter en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Solucions d’alta velocitat de dades a la mida de la seva empresa. Seu del Consell Econòmic i social de Barberà del Vallès.

Serveis empresa - Fundació Barberà Promoció

Locals comercials

Cambra de comerç i Indústria; Papereria; Material d’oficina; Ofimàtica; Banca; i Servei mèdic.

Servei de restauració

Bar – Cafeteria; Restaurant a la carta; i càtering personalitzat per a reunions, convencions, presentacions i exposicions

Zona verda comunitària

1.700 m2 de zona enjardinada. Entorn laboral amb arbres, gespa, plantes i flors. Espai tranquil i agradable pensat per treballar-hi a gust.