Formació subvencionada per a ocupats/des

Formació Subvencionada per a ocupats/des - Fundació Barberà Promoció

Són cursos adreçats a treballadors/res ocupats/des amb l’objectiu de millorar el seu perfil formatiu-ocupacional i, conseqüentment, la seva ocupabilitat. Els continguts que s’imparteixen són bàsicament els teòrico-pràctics propis de l’especialitat.

Segons el tipus d’organisme subvencionador, els cursos es complementen amb els mòduls de Requalificació laboral, Sensibilització Medi-Ambiental, Terminologia específica en català i Seguretat i condicions de salut en el treball. Solen tenir una durada d’entre 40 i 150 hores. L’horari d’aquests cursos sol ésser de tarda, majoritàriament entre les 19:00 i les 22:00 hores.

Aquestes activitats són cofinançades pel Departament de Treball i Indústria (Servei d’Ocupació de Catalunya) de la Generalitat de Catalunya o altres institucions.
 


Inscripció a accions formatives

Per a inscriure’t a les accions formatives vigents o rebre informació sobre altres accions formatives, has de posar-te en contacte amb nosaltres al telèfon 937 192 837. 


No esperis més i informa’t!

Si ets formador/a i t’interessa formar part de la nostra borsa de treball, envia’ns el teu currículum a formacio@barberapromocio.cat i inscriure’t.