Tenim de Tot

 

 1. En què consisteix.

Tenim de Tot és un projecte innovador impulsat per la Fundació Barberà Promoció i l’Ajuntament de Barberà del Vallès, i cofinançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (línia ApropAMB), que pretén mapejar tota la oferta de productes i serveis disponibles al municipi a través d’una plataforma en format web i app.

Aquesta plataforma serà un directori digital de productes i comerços, que neix amb l’objectiu d’ajudar als usuaris en la cerca de productes i serveis en el món online per prevaldre l’oferta d’aquests a Barberà del Vallès.

 

 1. A qui es dirigeix.

Es tracta d’una plataforma col·laborativa, editable i oberta a tota la ciutadania de Barberà del Vallès.

D’una banda, el comerç pot donar a conèixer tota la seva oferta de productes i serveis, i de l’altra el consumidor disposa d’una eina online en el seu procés de cerca d’un producte o servei determinat.

Una de les grans característiques de la plataforma, és que es tracta d’una plataforma editable, on qualsevol usuaris podrà aportar i actualitzar la pròpia plataforma, com ara la disponibilitat d’un producte en una determinada botiga.

Generant així una eina participativa, actualitzada i recurrent, amb funcionament semblant a la Vikipèdia.

 

 1. Objectius
 • Donar a conèixer tota la oferta de productes i serveis a Barberà del Vallès
 • Dotar al ciutadà d’una eina digital per cercar productes i serveis
 • Impulsar el comerç local i de proximitat
 • Millorar les condicions

 

 1. Què oferim/què fem?

Des de l’Àrea d’Assessorament Empresarial de la Fundació Barberà Promoció, hem ideat i impulsat aquesta plataforma amb el fons del programa ApropAMB 2020/22.

Estem treballant de manera coordinada amb la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Associacions de Comerç de Barberà i amb altres agents públics i privats per tal que aquesta plataforma pública sigui una realitat a mitjans del 2022.

Al comerç:

Des de la Fundació Barberà Promoció i amb col·laboració amb l’Ajuntament donarem visibilitat a la plataforma des de el primer moment de la gran majoria dels negocis instaurats a Barberà: comerços, hosteleria, serveis personals, etc.

Posarem a disposició dels negocis de Barberà del Vallès aquesta plataforma amb els perfils de cada botiga per tal que puguin afegir els seus productes o serveis disponibles al propi municipi.

Al ciutadà:

Facilitem una eina en un doble format per ajudar-lo en el procés de cerca i de decisió de compra d’un producte o servei, en favor del comerç de proximitat.

 • D’una banda, una APP disponible a les principals biblioteques digitals (Apple Store, Play Store, etc) per a una cerca directa sobre la App.
 • D’una altra, una plataforma web sobre la qual també és pot fer una cerca directa, però que a més a més s’indexarà en els resultats del principals cercadors online com ara Google.

 

 1. Calendari

L’execució del projecte es duu a terme des del tercer trimestre de 2021, amb data de final d’execució el 31 de desembre de 2022.

Dintre d’aquest termini, en els primers mesos s’està desenvolupant la plataforma digital amb l’empresa guanyadora de la licitació.

Es treballa amb una data de llançament de la plataforma i app al voltant de l’estiu de 2022 i que al tercer trimestre de 2022 estigui en ple funcionament.

 

 1. Com participar-hi

Si ets un comerç, empresa, associació o ciutadà, i vols participar en el desplegament o obtenir més informació, pots contactar amb nosaltres i obtenir més informació al correu electrònic autocupacio@barberapromocio.cat

 

 

 


Tornar a Projectes en curs