Projecte Singulars: ENGEGA'T JOVE! DÓNA LLUM I ORGANITZA EL TEU ITINERARI

 

 

En què consisteix

És un projecte formatiu, d’acompanyament i suport en el procés d’orientació laboral i educatiu adreçat a joves d'entre 16 i 29 anys. La seva finalitat és millorar l’ocupabilitat i les competències professionals per a la inserció en el mercat de treball de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

Els i les joves que formen part del programa del Singulars d’enguany, Engega't Jove! Dóna llum i organitza el teu itinerari, han pogut escollir entre 2 opcions formatives segons els interessos professionals que tenen i realitzaran una estada de pràctiques en empreses del sector de 80h de duració. Els cursos entre els que han pogut escollir són:

Aquest projecte està dinamitzat per l'agrupació de 3 entitats: : Ajuntament de Badia del VallèsAjuntament de Ripollet i Ajuntament de Barberà del Vallès. 

A qui es dirigeix.

Projecte adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys, que preferentment no estiguin treballant ni estudiant.

Objectius

  • Formar, acompanyar i donar suport en el procés d’orientació laboral i educatiu al jovent
  • Orientar als joves en la tria dels estudis del Projecte Singulars d’enguany adaptaTs a les necessitats del mercat laboral del nostre territori: Sector logístic i Sector d’electricitat i electrònica. .
  • Millorar l’ocupabilitat i les competències professionals per a la inserció en el mercat de treball de l’alumnat.

 

Què oferim/què fem?

Per persones:

  • Formació per a l’adquisició de noves competències.
  • Accions de seguiment i orientació de l'alumne.
  • Acompanyament i tutorització per l’assoliment dels objectius del programa.
  • Activitats complementàries per treballar les habilitats personals d’una manera diferent, lúdica i creativa (Epona – activitat amb cavalls i el Basket Beat)
  • Mòdul de practiques de 80h.
  • Itineraris d’inserció laboral per a la definició d’objectiu professional i el desenvolupament competencial de la persona.

Pràctiques (80h) i/o visites a empreses:

El projecte inclou pràctiques en empreses per donar continuïtat a la formació i posar en pràctica les competències adquirides al llarg del curs en un entorn productiu real. 

Si sou una empresa i esteu interessats/des en acollir als i les nostres joves, podeu consultar la fitxa de les accions formatives:

Aquí teniu la fitxa de recollida de dades d'empresa.

Calendari

L’execució del programa es durà a terme de gener a desembre de 2023.

 

Com participar-hi

Si hi estàs interessat/da pots contactar amb nosaltres i obtenir més informació al correu electrònic escolatreball@barberapromocio.cat 

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE)

 

 

 

Tornar a Projectes en curs