Inici
Fi
Horari
09:30 a 13:30h
Perfil dels destinataris

Preferible persones que, o bé treballin a sector alimentari, o bé que estiguin interessats en treballar-hi

Programa

1. Conceptes Generals

1.1. El Manipulador d’aliments

1.2. Normativa sanitària aplicada al sector

1.3. Els Aliments:

- Definició. Aliments com a factor de risc

- Perills Associats (físics, químics i microbiològics). Malalties transmeses pels aliments

- La Degradació dels Aliments. Contaminació creuada

- La Conservació dels Aliments

- Higiene Alimentaria. Bones Pràctiques de Fabricació Associades

1.4. Hàbits higiènics del Manipulador d’Aliments

1.5. Característiques de les instal·lacions, equips i utensilis segons la normativa

 

2. L’Autocontrol

2.1. Conceptes generals (autocontrol, prerequisits i bones pràctiques de fabricació)

2.2. Els prerequisits. Definició dels diferents prerequisits. Activitats de registre i comprovació. Realització d’exercicis

 

3. Altre material de suport

3.1. Les GPCH

3.2. Presentació d’altra informació i material de suport 

Observacions

DOCUMENTACIÓ OBLIGATÒRIA PER ACCEDIR AL CURS:

- Fotocòpia del DNI - Cal estar inscrit a la Fundació Barberà Promoció

- Efectuar el pagament 15 dies abans de l’inici del curs

- COST: 60 €

- FORMA DE PAGAMENT: presencial de dilluns a divendres de 10:30 a 14:00 h i dilluns de 16:30 a 18:30 h o ingrés/transferència bancària.