Preferible persones que, o bé treballin a sector alimentari, o bé que estiguin interessats en treballar-hi
1. Conceptes Generals
1.1. El Manipulador d’aliments
1.2. Normativa sanitària aplicada al sector
1.3. Els Aliments:
- Definició. Aliments com a factor de risc
- Perills Associats (físics, químics i microbiològics). Malalties transmeses pels aliments
- La Degradació dels Aliments. Contaminació creuada
- La Conservació dels Aliments
- Higiene Alimentaria. Bones Pràctiques de Fabricació Associades
1.4. Hàbits higiènics del Manipulador d’Aliments
1.5. Característiques de les instal·lacions, equips i utensilis segons la normativa
2. L’Autocontrol
2.1. Conceptes generals (autocontrol, prerequisits i bones pràctiques de fabricació)
2.2. Els prerequisits. Definició dels diferents prerequisits. Activitats de registre i comprovació. Realització d’exercicis
3. Altre material de suport
3.1. Les GPCH
3.2. Presentació d’altra informació i material de suport
DOCUMENTACIÓ OBLIGATÒRIA PER ACCEDIR AL CURS:
- Fotocòpia del DNI - Cal estar inscrit a la Fundació Barberà Promoció
- Efectuar el pagament 15 dies abans de l’inici del curs
- COST: 60 €
- FORMA DE PAGAMENT: presencial de dilluns a divendres de 10:30 a 14:00 h i dilluns de 16:30 a 18:30 h o ingrés/transferència bancària.