Suspensión Acciones y Servicios de la Fundació Barberà Promoció

Us informem que des de la Fundació Barberà Promoció, a causa de la situació de salut pública que hi ha actualment i considerant els consells de prevenció que fan les autoritats sanitàries, s'ha considerat convenient anul·lar l’activitat formativa i els serveis de cara al públic que presta la Fundació Barberà Promoció a partir del dia 13 de març. 

Tant punt es restableixi la normalitat us informarem de la reprogramació dels serveis, formacions i tallers. Per qualsevol dubte contactar per correu electrònic a: administracio@barberapromocio.cat.

A la web de l'Ajuntament podeu consultar la darrera hora sobre la situació del COVID-19 al municipi


Os informamos que des de la Fundació Barberà Promoció, a causa de la situación de salut pública que hay actualmente i considerando los consejos de prevención que hacen las autoridades sanitarias, se ha considerado anular la actividad formativa y los servicios que presta la Fundación Barberà Promoción a partir del día 13 de marzo. 

En cuanto se reestablezca la normalidad us informaremos de la reprogramación de los servicios, formacions y talleres. Para cualquier duda contactar por correo electrónico a: administracio@barberapromocio.cat.

En la web del Ayuntamiento podéis consultar la última hora sobre la situación del COVID-19 en el municipio

Comparte esta noticia