Oberta la inscripció a la borsa de treball del programa de salut pública d’enquestes de casos i recollida de contactes amb motiu de LA COVID-19 26/10/2020

Resolució per la qual es crea la Borsa de treball del Departament de Salut de llocs finalistes i de cobertura immediata per a la incorporació dels efectius del Programa de salut pública per a la realització de les enquestes de casos i la recollida de contactes amb motiu de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19, i se n’estableixen els criteris de funcionament.

Terminis:

Les persones candidates per formar part de la borsa poden presentar les sol·licituds d’inscripció i la documentació adjunta fins al dia 28 d’octubre de 2020, inclòs. Aquest termini podrà ser prorrogat amb caràcter excepcional en el cas de produir-se una incidència informàtica generalitzada de la plataforma.

La inscripció a la borsa es podrà obrir novament, tantes vegades com sigui necessari, per tal de disposar dels efectius necessaris per donar compliment a l’objecte del Programa de salut pública per a la realització de les enquestes de casos i la recollida de contactes amb motiu de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19.

 

 

Per accedir a la inscripció clica aquest enllaç: https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Borsa-de-treball-del-Dep...

Categories: 

Comparte esta noticia