Xerrada-webinar d'Accent Social a l'alumnat del curs FOAP d'Atenció Sociosanitària

 

El passat 27 de juliol l’empresa Accent Social va fer una xerrada informativa (en modalitat telemàtica) adreçada a l’alumnat del Certificat de Professionalitat d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, subvencionat pel SOC.

Accent Social és l’entitat adjudicatària del Servei d’Atenció (SAD) per a persones dependents al municipi de Barberà del Vallès. La trobada virtual va anar a càrrec de Jordi Gibert, cap de servei, Montse Pares, la delegada social i Ester Puigderrajols com a tècnica de selecció de personal.

L’objectiu de la xerrada va ser donar a conèixer a l’alumnat del curs els serveis que s’ofereixen des d’Accent Social, i molt especialment les ocupacions vinculades al servei: treballadors/es familiars i auxiliars de la llar. Han  exposat molt detalladament característiques del sector,  requisits i característiques dels llocs de treball, i han resolt tots els dubtes i aclariments exposats per l’alumnat. Aquesta ha estat una molt bona oportunitat per conèixer de primera mà les característiques de les ocupacions associades a la formació que estan duent a terme a l’entitat.

La formació en Atenció sociosanitària és un dels cursos pels quals l’Ajuntament de Barberà del Vallès aposta cada any, i té una durada de 470 hores en què s'inclou la formació teoricopràctica en aula i taller sociosanitari i les pràctiques en empreses i institucions del sector. En finalitzar la formació cada participant amb qualificació apte/a podrà sol·licitar el Certificat de Professionalitat, titulació oficial amb validesa en àmbit estatal que l'acredita per treballar en la professió de la formació impartida.

Imatges de l'alumnat del curs rebent la xerrada d'Accent Social

Si estàs interessat/da en formar-te en l’àmbit sociosanitari vine a informar-te a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ

Telf: 937192837-ext 731 – formacio@barberapromocio.cat

Amb la col. laboració de:

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia