Xerrada-Webinar d’Accent Social a l’alumnat del curs d’Atenció Sociosanitària

 

Com ve sent tradició, l’empresa Accent Social, l’entitat adjudicatària del Servei d’Atenció (SAD) per a persones dependents al municipi de Barberà del Vallès, ha fet una xerrada informativa (en modalitat telemàtica) adreçada a l’alumnat del Certificat de Professionalitat d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, subvencionat pel SOC.

L’objectiu de la xerrada va ser donar a conèixer a l’alumnat del curs els serveis que s’ofereixen des d’Accent Social, i molt especialment les ocupacions vinculades al servei: treballadors/es familiars i auxiliars de la llar.

Durant el col·loqui es va remarcar la importància i les qualitats que un treballador/a ha de tenir per dedicar-se en aquest sector: han de ser persones proactives, capaces d’adaptar-se i solucionar qualsevol necessitat que sorgeixi en alguna de les persones dels col·lectius (dependents) amb els que treballen. L’objectiu, tal com l’entitat remarca, és “millorar la qualitat de vida de les persones del seu entorn i acompanyar-les en el seu procés vital amb la màxima atenció i flexibilitat”.

La formació en Atenció sociosanitària és un dels cursos pels quals l’Ajuntament de Barberà del Vallès aposta cada any, i té una durada de 470 hores. A més de la formació teoricopràctica en aula i taller sociosanitari, al curs també es realitzen 80h de pràctiques en empreses i institucions del sector. En finalitzar la formació cada participant amb qualificació apte/a podrà sol·licitar el Certificat de Professionalitat, titulació oficial amb validesa en àmbit estatal que l'acredita per treballar en la professió de la formació impartida.

Si desitges estar informat de l’oferta formativa que oferim, pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Formació

formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

Categories: 

Comparteix aquesta notícia