XERRADA INFORMATIVA A L’ALUMNAT DEL CURS D’ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS

El passat mes d’abril es va iniciar, a la Torre d'En Gorgs, el Certificat de Professionalitat d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, que finalitzarà a l'octubre. La formació, que s'imparteix en horari de 9:00 a 15:00 h. de dilluns a divendres i té una durada de 470 hores, està totalment subvencionada pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), va  adreçada a persones aturades prioritàriament  i inclou formació teoricopràctica en aula i taller sociosanitari i pràctiques en empreses i institucions del sector.

El curs també inclou sortides i xerrades relacionades amb el sector i per això, el passat divendres, l’alumnat va rebre la visita d’una exalumna del mateix curs de l’edició 2020, la Noelia Díaz Madera, qui va explicar a la classe la seva experiència formativa i vivència laboral en aquest temps.

La jornada va servir perquè l’alumnat conegués un cas real d’inserció laboral amb el mateix curs de formació que ells estan fent actualment. La Noelia va respondre totes les preguntes i dubtes que el grup va plantejar, i els va encoratjar i motivar per aprofitar al màxim les pràctiques formatives que realitzaran pròximament. També els va animar al fet que lluitin per tenir una oportunitat de ser contractats/des un cop aquestes pràctiques finalitzin, tal com va fer ella i amb èxit.

 

Noelia durant la xerrada amb l'alumnat del curs

En finalitzar el curs d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, cada participant, amb qualificació apte/a, podrà sol·licitar un Certificat de Professionalitat que l'acredita per treballar en ocupacions com cuidador/a de persones amb diversitat física, psíquica o intel.lectual, o cuidador/a de persones dependents a institucions i gerocultor/a.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia