WEBINAR D’ACCENT SOCIAL A L’ALUMNAT DEL CURS DE NETEJA INDUSTRIAL I PLA D’HIGIENE EN DOMICILIS

El dimecres 19 de maig l’empresa ACCENT SOCIAL va fer una xerrada informativa (en modalitat telemàtica) adreçada a l’alumnat del curs de Neteja Industrial i Pla d’Higiene en Domicilis.  

Accent Social és l’entitat que actualment gestiona el Servei d’Atenció personalitzada a Domicili (SAD) per a persones dependents al municipi de Barberà del Vallès. La xerrada informativa va anar a càrrec de Jordi Gibert, Cap de Servei, Montse Olaria, Coordinadora Tècnica del SAD, Ester Puigderrajols, Tècnica de Selecció, i Montse Pares, Delegada Social.

L’objectiu de la xerrada ha estat donar a conèixer a l’alumnat del curs els serveis que s’ofereixen des d’Accent Social, i molt especialment les ocupacions vinculades al servei: treballadors/es familiars i auxiliars de la llar. Han exposat molt detalladament característiques del sector, requisits i característiques dels llocs de treball, i han resolt tots els dubtes i aclariments exposats per l’alumnat. Aquesta ha estat una molt bona oportunitat per conèixer de primera mà les característiques de les ocupacions associades a la formació que estan duent a terme a l’entitat.

 

      

Alumnes del curs durant la sessió webinar d'Accent Social

Les persones assistents formen part del grup d’alumnes del curs de Neteja Industrial i Pla d’Higiene en Domicilis, iniciat el passat 20 d’abril i adreçat a 12 alumnes. La formació té una durada de 190 hores en què s'inclou la formació teoricopràctica en aula i taller (amb maquinària especialitzada) i les pràctiques en empreses i institucions del sector.

Aquest curs està subvencionat per la Diputació de Barcelona (Pla de Reactivació per a l’Ocupació), i està destinat, prioritàriament, a persones en situació d’atur.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia