WEBINAR D’ACCENT SOCIAL A L’ALUMNAT DEL CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT D’ ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS

El dimecres 14 d’octubre l’empresa ACCENT SOCIAL va fer una xerrada informativa (en modalitat telemàtica) adreçada a l’alumnat del curs Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

Accent Social és l’entitat que actualment gestiona el  SAD-Servei d’Atenció Domiciliària al municipi de Barberà del Vallès. La xerrada informativa va anar a càrrec de Montse Parés, Delegada Social, Licinia Jiménez, Tècnica de Selecció, i Montse Olaria, Coordinadora Tècnica del SAD de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

L’objetiu de la xerrada ha estat donar a conèixer a l’alumnat del curs els serveis que s’ofereixen des d’Accent Social, i molt especialment les ocupacions vinculades al servei: treballadors/es familiars i auxiliars de la llar. Han  exposat molt detalladament característiques del sector,  requisits i característiques dels llocs de treball, i han resolt tots els dubtes i aclariments exposats per l’alumnat. Aquesta ha estat una molt bona oportunitat per conèixer de primera mà les característiques de les ocupacions associades a la formació que estan duent a terme a l’entitat.

 

Les persones assistents formen part del grup d’alumnes del curs Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, iniciat el passat dia 02 de març i adreçat a 15 alumnes. Aquesta formació s'imparteix en modalitat mixta (presencial i on line), en horari de de dilluns a divendres 9:30h a 14:30h  i té una durada de 470 hores en què s'inclou la formació teoricopràctica en aula i taller sociosanitari i les pràctiques en empreses i institucions del sector.

En finalitzar la formació cada participant amb qualificació apte/a podrà sol·licitar el Certificat de Professionalitat, titulació oficial amb validesa en  àmbit estatal que l'acredita per treballar en la professió de la formació impartida.

Aquest curs està totalment subvencionat pel SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya) i està adreçat, prioritàriament, a persones en situació d'atur.

La Formació Professional per a l’Ocupació inclou:

  • Obtenció d’ un Certificat de Professionalitat d’àmbit oficial
  • Iniciació-especialització en una professió de manera pràctica
  • Suport per millorar el procés de recerca de feina
  • Contacte amb empreses del sector

 

Si estàs interessat/da en formar-te en l’àmbit sociosanitari vine a informar-te a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ

Telf: 937192837-ext 731 – formacio@barberapromocio.cat

Amb la col. laboració de:

Categories: 

Comparteix aquesta notícia