VISITES FORMATIVES DE L’ALUMNAT DE FORMACIÓ OCUPACIONAL SUBVENCIONADA 2019

Pel domini d’una professió és necessari, a més de posseir els coneixements adequats, comptar amb la suficient habilitat i actitud davant del treball; per això, l'alumnat d’aquests cursos ha participat en les següents visites formatives amb la finalitat de complementar la seva formació des del contacte directe amb la realitat laboral.

A continuació, veuràs el recopilatori de les activitats més destacades de cadascun dels certificats de professionalitat realitzats al 1er semestre de 2019:

ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS (edició 1)

 • Centre per a l’Autonomia Personal Sírius (Granollers), el 12/02/2018: dins del mòdul de suport en l’organització d’intervencions en l’àmbit institucional i concretament a l’organització d’activitats per a persones dependents en institucions s’ha cregut convenient fer aquesta sortida formativa per a:
  • Conèixer els serveis que ofereix el Centre Sírius
  • Entrar en contacte amb els productes de suport a la persona depenent: practicar amb la grua de trasllat i altres elements de suport

 

 • Fira de la Formació Professional de Sabadell, el 22/02: van assistir a varies xerrades programades i van visitar els estands dels diferents centres de formació que exposen per tal de conèixer l’oferta formativa pel curs 2019 - 2020 i contribuir a la seva presa de decisió per aquelles persones que vulguin continuar formant-se.

 

 • Fundació Catalònia, l’1/03: visita al centre de dia i centre amb internament amb l’objectiu de conèixer com es treballa als centres amb especialització en discapacitat.

 

 • Guttman Barcelona Life, el 29/03:  són apartaments amb suports per a persones amb discapacitat física on l’alumnat va veure les eines i estratègies de les que disposan: tallers de psicomotricitat, distribució dels apartaments, domòtica, etc.

 

 

OPERACIONS AUXILIARS DE SERVEIS ADMINISTRATIUS I GENERALS

 • Museu de la Facultat d’Informàtica de la UPC, el 28/02: a través d’una visita guiada pel museu van conèixer com ha evolucionat la informàtica al llarg dels anys i van veure de primera mà els primers ordinadors que s’utilitzaven a les oficines des de la incorporació de la informàtica als llocs de treball.

 

 • Congrés JOBarcelona, el 19/03: mitjançant la participació de l’alumnat al congrés, que estava orientat a la recerca de feina i el descobriment de noves oportunitats professionals, l’objectiu va ser el d’establir
  contactes, assistir a tallers i conferències relacionades amb la recerca activa de feina.

 

OPERACIONS AUXILIARS I DE MAGATZEM EN INDÚSTRIES I LABORATORIS QUÍMICS

 • DISALFARM S.A., el 08/05: l’alumnat va visitar aquesta empresa del sector logístic - farmacèutic on van  tenir l’oportunitat de veure l’aplicació de continguts i alhora conèixer l’activitat d’una empresa que treballa en aquest sector. Es van poder visitar les instal·lacions i veure el sistema de preparació de comandes i picking.

 

 • Espai Jove La Roma - Exposició “Controles?”, el 27/05: a la visita es van treballar  temes de factors de protecció, promoure actituds responsables i habilitats per la vida, reflexionar sobre l’estil educatiu de les famílies i oferir eines per a treballar la prevenció en l’àmbit educatiu.

 

 

ACTIVITATS AUXILIARS DE MAGATZEM

 • GM7, el 25/06: visita de familiarització amb els elements de seguretat EPI i la normativa en el sector. Es va fer la recollida dels EPI per a la realització de manipulació de càrregues amb carretons elevadors i, també per a la realització del mòdul pràctiques en empreses.

 

ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS (edició 2)

 • Centre per a l'Autonomia Personal Sírius, el 21/05: visita per conèixer els recursos per a persones amb grau de dependencia, les seves eines, estratègies i, ajuts tècnics i de suport

 

 • Fundació Catalònia, el 28/06: visita al centre de dia i al centre amb internament. L’objectiu va ser conèixer com es treballa als centres amb especialització en discapacitat.

 

 • Residència Cerdanyola, el 10/07: visita on es pretenia conèixer el funcionament d’una residència assistida per a persones grans i de gestió pública.

 

MÉS INFORMACIÓ I/O INSCRIPCIONS: FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ

C/ De la Torre d’en Gorgs, 40 - Barberà del Vallès

Telf: 937192837- ext. 731 -  formacio@baberarpromocio.cat

 

   

Comparteix aquesta notícia