Visita a l’empresa Novartis Farmacèutica de Barberà del Vallès.

Lalumnat del curs Farma Industria 4.0 visita les instal·lacions de lempresa Novartis.

En el marc de col·laboració que tenim amb l’empresa Novartis Farmacèutica s’ha pogut realitzat, dijous dia 3 d’octubre, una visita amb l’alumnat del curs Farma Industria 4.0.

Novartis es una companyia líder en la cura de la salut que proporciona solucions a las necessitats canviants dels pacients. A la planta de Barberà del Vallès hi desenvolupen especialitats farmacèutiques, des de fa ara 25 anys.

L’objectiu de la visita ha estat apropar al nostre alumant als processos de fabricació de l’empresa per tal de completar el seu coneixement del sector farmacèutic, en el que s’estan formant com a operaris i, encoratjar-los que continuar amb els seus itineraris formatius per tal de poder optar a llocs de treball mes qualificats.

Volem agrair al personal de l’empresa l’acollida que ha fet al grup durant les dues hores que ha durat la visita.

Aquesta acció formativa està subvencionada per la Diputació de Barcelona en el marc del programa Ocupació a la Industria Local, on els municipis de Terrassa, Rubí, Castellbisbal i Barberà del Vallès ens hem agrupat amb el nom de FentXarxa, per portar a terme actuacions en el sector químic, farmacèutic del plàstic i afins, ara ja en la tercera edició 2018-2020.

Entitats que donen suport al programa:

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia