Visita a Disalfarm alumant curs Farma Industria 4.0

Visita a l’empresa Disalfarm, S.A. Distribuidora Farmacèutica

Lalumnat del curs Farma Industria 4.0 visita les instal·lacions de lempresa Disalfarm.

El passat 24 de setembre es va  realitzar una visita a l’empresa Disalfarm de Rubi amb l’alumnat del curs Farma Industria 4.0.

DISALFARM, S.A. es una empresa logística creada pels  laboratoris Bayer, Boehringer Ingelheim i Novartis per a concentrar les seves operacions nacionals d’Emmagatzematge i Distribució d’ Especialitats Farmacèutiques.

Els nostres alumnes s’estan formant com a Operaris de Producció del sector farmacèutic.

L’objectiu de la visita ha estat ampliar coneixements en aquest sector farmacèutic,  rebent de primera mà les explicacions donades pel personal de l’empresa, que els va explicar la part que realitzen en  la cadena de subministrament d’aquest sector, des de que es fabrica un producte per parts dels laboratoris Bayer, Boehringer Ingelheim i Novartis, fins que ells l’emmagatzemen i distribueixen i que finalment arriba a les nostres mans.

Volem agrair al personal de l’empresa l’acollida que ha fet al grup i el temps que hi ha dedicat.

Aquesta acció formativa està subvencionada per la Diputació de Barcelona en el marc del programa Ocupació a la Industria Local, on els municipis de Terrassa, Rubí, Castellbisbal i Barberà del Vallès ens hem agrupat amb el nom de FentXarxa, per portar a terme actuacions en el sector químic, farmacèutic del plàstic i afins, ara ja en la tercera edició 2018-2020.

Entitats que donen suport al programa:

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia