Visita de l’empresa Auservi Group a l’alumnat del curs de Vigilància de Seguretat

 

  • El curs, una de les formacions amb més demanda i sortida professional dels últims temps, és una de les apostes de l’Ajuntament de Barberà del Vallès per millorar les competències tècnic-professionals dels ciutadans del municipi i la seva ocupabilitat.

L’empresa AUSERVI GROUP ha visitat les instal·lacions de la Fundació Barberà Promoció per realitzar una xerrada als i les alumnes del curs de Vigilància de Seguretat.

Jose Manuel Ercilla, Director d’ Operacions i Cap de Seguretat ens ha presentat  l'empresa partint de la seva experiència personal en el sector de la seguretat i donant resposta a les inquietuds de l’alumnat participant en el curs i assistent a la xerrada.

Alguns aspectes a destacar de la xerrada han estat:

  • Importància de la formació al llarg de la vida (aposta que es fa des de l’empresa a la pròpia plantilla de treballadors/es)
  • Com accedir a les seves ofertes de feina, procés de selecció, condicions de contractació, competències que més valoren...
  • Serveis que ofereixen: Port de Barcelona,  centres comercials, hotels, locals d'oci, Escoltes, unitat canina. Ha destacat que son l’única empresa que patrulla la via pública (en coordinació amb els Cossos de Seguretat Públics locals i autonòmics) i Hotels de gran luxe.

 

 

El curs, de 190 hores de durada, es va iniciar per 15 alumnes el 14-10-21, finalitza el 17-12-21 i està subvencionat per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla de Reactivació de l’Ocupació. El curs inclou la possibilitat que l’alumnat, al finalitzar amb aprofitament la formació, tingui opció de presentar-se a les proves TIP per tal d’aconseguir l’habilitació  oficial que expedeix el Ministeri de l’Interior.

Més informació sobre l’oferta formativa de la Fundació Barberà Promoció: clicar aquí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia