VALIDA EN FEMENÍ: el projecte de recolzament per a dones emprenedores

Valida en Femení és un projecte de l'àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barberà del Vallès que, de la mà de la Fundació Barberà Promoció i cofinançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (línia ApropAMB), pretén validar idees i oportunitats de negoci d'alt valor afegit per a 5 dones emprenedores, d’entre 18 i 65 anys, residents a Barberà del Vallès.

A través de la participació en un programa de 3 mesos de duració, les dones emprenedores rebran 30 hores de formació i 5 hores de mentoratge per als seus projectes, així com una beca de 3.000€ per l'assistència, per tal de fer arribar al mercat prototips dels diferents projectes que validin aquestes noves oportunitats de negoci projectades per dones.

 

Valida en Femení es crea amb la voluntat de complir dos objectius:

  • Primer, el d'equiparar les oportunitats d'emprendre en sectors altament agreujats entre homes i dones emprenedores;
  • Segon, el d'augmentar les probabilitats d'èxit de les oportunitats que es poden generar arran de la situació provocada per la Covid-19.

El programa comptarà amb una plataforma online on les emprenedores podran gestionar el seu projecte emprenedor, tindran eines de validació o project management, i comptarà amb un suport i seguiment tècnic per resoldre incidències.

També tindrà una formació presencial que s'iniciarà l'11 de gener de 2023 i finalitzarà el 29 de març de 2023 (dimecres alterns cada 14 dies).

A més, hi haurà un repositori de coneixement de totes les solucions ordenades per "estacions" on tindran tot el contingut formatiu de l'estació que més s'adapti al seu projecte, en format de plantilles, audiovisuals i lectures.

El programa s'executarà durant el 2023.

Data límit de presentació de candidatures: 21 d'octubre de 2022. Inscripcions: https://validaenfemeni.barberapromocio.cat/

 

 

Si desitges més informació del projecte Valida en Femení, no dubtis a contactar amb nosaltres i portar el teu somni al món real: emprenedoria@barberapromocio.cat o truca al 93 719 28 37 Ext. 757

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia