Un exalumne de la Fundació Barberà Promoció organitza i dinamitza un taller a l’alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins

En Jesús García ha estat tallerista per un dia, planificant i duent a terme el taller “la meva història de vida” on a través de la seva experiència vital ha permès als i les joves tenir un espai de reflexió personal.

El passat 23 d’octubre l’alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció va rebre la visita d’en Jesús García, un exalumne de la Fundació, qui ha  organitzat i dinamitzat un taller on a través del recorregut de la seva vida ha permès als i les alumnes del PFI poder reflexionar sobre la pròpia experiència vital.

Sota el nom de ‘La meva història de vida”,  en Jesús ha aconseguit captar l’atenció dels i les participants i fer del taller un espai acollidor i reconfortable on els i les joves han aprofundit sobre la pròpia realitat viscuda.

Jesús ens ha mostrat la importància de la capacitat de resiliència, d’aprofitar les oportunitats que ens anem trobant al llarg de la vida, així com el fet d’aprendre d’aquestes. Des de la Fundació agraïm la seva col·laboració.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2018-2019.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Diputació de Barcelona, emmarcada dins del Programa complementari de Transicions Educatives, i la Fundació Barberà Promoció.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia