TORNEM A LA RÀDIO!

El passat dijous 20-10-22 la Fundació Barberà Promoció va participar de nou al programa de tertúlies De ben a prop, de Ràdio Barberà.

En aquesta ocasió es va aprofitar la visita per explicar projectes que s’estan executant des de l’àrea d’Ocupació, Formació i Emprenedoria, en concret:

-El Programa Treball, Talent i Tecnologia. Projecte Suma’t a la transformació digital: finançat per la Diputació de Barcelona, impulsa la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de les persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari. Des de Fundació Barberà Promoció, Nodus Barberà i l’Ajuntament de Barberà del Vallès, apostem per el projecte Suma’t a la transformació Digital, que té com a objectiu promoure el treball de qualitat, apostar per el talent local i fomentar el creixement sostenible de les empreses del territori a través de la tecnologia. Aquest projecte va  adreçat a empreses relacionades amb la Cadena de Valor de d’Alimentació i el Packaging i a persones que vulguin posicionar la seva ocupabilitat a través de millorar les seves habilitats digitals.  Es va aprofitar per explicar les actuacions realitzades fins ara i, especialment, fer un resum de  la jornada realitzada el passat 18 d’octubre i adreçada a les empreses participants en el projecte, així com a les entitats col·laboradores.

Més informació sobre el projecte: elena.marquez@barberapromocio.cat. 93 719 28 37 - 720

 

-Ajudes i subvencions a l’ emprenedoria 2022/23, les més destacades són:

  • VALIDA EN FEMENÍ: És un projecte finançat per l’AMB i executat per la Fundació Barberà Promoció per ajudar a dones emprenedores de Barberà del Vallès per a validar idees i oportunitats de negoci. Es tracta d’un programa de 3 mesos de duració que ofereix formació en emprenedoria + mentories amb una consultora externa treballaran per tal de portar al mercat i desenvolupar 5 projectes liderats per dones.
  • AUTOOCUPACIÓ. Es tracta d’una subvenció finançada per l’AMB i gestionada per la Fundació Barberà Promoció per import de 4.000 euros per aquelles persones empadronades a Barberà que, venint d’una situació d’atur, decideixen donar-se d’alta com autònoms (també es poden acollir qualsevol altra forma jurídica). La data estimada d’inici del període de sol·licituds és a partir de novembre’22.
  • KIT DIGITAL Es tracta d’una ajuda estatal per fomentar la digitalització de les empreses de 0 a 49 treballadors/es i import entre 2.000 i 12.000 euros per contractar empreses que les ajudin 

Més informació sobre el servei d’emprenedoria:

Categories: 

Comparteix aquesta notícia