Tertúlia a Ràdio Barberà amb les participants del Valida en Femení.

 

El passat mes de març, personal tècnic de la Fundació Barberà Promoció va anar a Ràdio Barberà, acompanyat de 3 de les 5 dones participants al programa d’emprenedoria Valida en Femení.

Durant el directe, es va explicar a la ciutadania com la Fundació Barberà Promoció ha engegat aquest programa de validació d’idees emprenedores en clau de gènere per primera vegada al municipi.

Valida en femení és un projecte de l'àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, qui de la mà de la Fundació Barberà Promoció i cofinançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (línia ApropAMB), pretén validar idees i oportunitats de negoci d'alt valor afegit de dones emprenedores de Barberà del Vallès.

Actualment les emprenedores participen en un programa de 3 mesos de duració, on reben formació i mentoratge per als seus projectes, així com una beca de 3.000€ per l'assistència, per tal de fer arribar al mercat prototips dels diferents projectes que validin aquestes noves oportunitats de negoci projectades per dones.

Les 3 participants a la tertúlia van ser:

  • Mercè Catasús: “Fabricació vaixelles de vidre reciclat”
  • Mercè González: “Mindfulness reduir l’estrès”
  • Noemi Rodriguez: “Consultora web i SEO”

Totes 3 van poder explicar el seu projecte emprenedor i la importància de validar la seva idea de negoci abans de llençar-la al mercat.

Des de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, a través de la Fundació Barberà Promoció, posem a disposició de la ciutadania eines i recursos per a tothom que vulgui validar la seva idea de negoci, a través de sessions individualitzades a les nostres instal·lacions de la Torre de Can Gorgs.

Podeu adreçar-vos a través de:

E-mail: emprenedoria@barberapromocio.cat

Telèfon: 93 719 28 37 extensions: 757 o 723

Categories: 

Comparteix aquesta notícia