Taller de sensibilització pel consum responsable d’alcohol als i les alumnes del PFI

  • Els joves participants del programa Start! Noves Oportunitats del Maresme-Vallès que cursen la formació de PFI– Programes de Formació i Inserció en l’especialitat “d’Auxiliar de vivers i jardins” a la Fundació Barberà Promoció, ha rebut dues sessions de la mà de l’ONG Energy Control.

Reduir riscos: aquesta és una de les premisses principals des de la que treballa Energy Control, un programa que pretén informar i assessorar els consumidors d’alcohol i altres substàncies, des d’un enfocament no punitiu ni moralista.

Un projecte des d’on s’ofereix als consumidors la informació i el coneixement necessari per prendre la decisió de consum minimitzant el risc i les conseqüències negatives. Un taller, dividit en dues sessions, on els i les joves han pogut gaudir i participar activament de totes les dinàmiques que s’han fet, així com resoldre dubtes i desmuntar mites.

 

 

 

 

Imatges de les sessions amb Energy Control a les instal·lacions de Barberà Promoció

 

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectiu facilitar la inserció formativa i laboral d’aquest alumnat. Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i estat cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), amb finançament del Fons Social Europeu dins el Programa Noves Oportunitats, per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia