TALENT EXPERIENCE KIABI: NOVA COL.LABORACIÓ DEL SERVEI MUNICIPAL D’OCUPACIÓ PER A LA PROMOCIÓ DE L’OCUPACIÓ A BARBERÀ DEL VALLÈS

 

 

El Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Barberà del Vallès us convida a participar en aquesta jornada on l'empresa Kiabi us obrirà les portes perquè us pugueu proposar com a possibles persones treballadores.

Us traslladem la Invitació de l'empresa:

Des de 1978 l'empresa Kiabi, d'origen Francès, ha desenvolupat el concepte de moda a preus baixos per a tota la família. La família “Kiaber” comparteix els valors de responsabilitat, compromís, passió per la moda, i gaudeix de fer cada dia feliç els seus clients.

Gràcies a tot l'equip Kiabi i a les col·leccions, divertides, positives… Kiabi ofereix productes de tendència i qualitat, accessibles a tothom, en definitiva: “Moda a petits preus per a tota la família”.

 

 

Els nostres equips de botiga són el cor i el motor de Kiabi. La nostra missió, visió i valors, ens porta a definir-nos com a KIABERS, és a dir, persones apassionades, amb gran sentit de client, emprenedores, generoses, properes i exigents.

T'identifiques amb els valors Kiabers i t'apassiona la moda i gaudeixes amb els clients?

Si és així, Benvingut/da Kiaber!

 

 

Estem desitjant conèixer-te i, per això estarem el proper dimecres 26 d'abril a Barberà Promoció. Carrer Torre d’en Gorgs, 40 Barberà del Vallès de 10:30 a 13:30.

Si us plau, si estàs interessat/da, necessitem que t'inscriguis al següent enllaç, indicant-nos l'hora en la qual t'agradaria assistir.

https://forms.office.com/e/waFyQj53br

Moltes gràcies!

Categories: 

Comparteix aquesta notícia