Sortida formativa a l’Institut Guttmann del curs d’Atenció Sociosanitària a persones dependents

 

L’alumnat del Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials ha realitzat recentment una sortida formativa a les instal·lacions de l’Institut Guttmann a Barcelona. El curs,  està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu.

Una excel·lent oportunitat per l’alumnat de la formació en qüestió per conèixer aquesta institució referent internacional en neurorehabilitació i veure de primera mà la gran labor que fan i fer-se una idea de quin és el seu dia a dia: les tasques de rehabilitació a pacients, veure la domòtica aplicada als apartaments adaptats del centre, entre d’altres.

Des de Barberà Promoció creiem fermament que aquestes sortides són peces clau per l’adquisició de competències i l’assoliment de tots els coneixements que s’imparteixen a classe; amb la pràctica i les visites in situ és quan realment l’alumnat aprèn i consolida la teoria a partir de les vivències que experimenten.

Visita a les instal·lacions dels pisos adaptats de l'Institut

Si desitges estar informat de l’oferta formativa que oferim, pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Formació

formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

Categories: 

Comparteix aquesta notícia