Sortida formativa i pràctiques a l’aula de l’alumnat d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en Institucions socials 2021

 

El curs, una de les opcions de Formació Professional per a l'Ocupació que l’ajuntament de Barberà promou per a la ciutadania, té una duració de 490 hores i finalitzarà el 22 d’octubre.

L’alumnat del curs d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en Institucions socials 2021 està a punt d’iniciar la recta final de la formació: les 80 hores de pràctiques a empreses del sector.

Per aquest motiu, les persones integrants del curs van realitzar la setmana passada una sortida formativa al centre QUVITEC (Qualitat de Vida i Tecnologia) Terrassa, amb l’objectiu que l’alumnat tingués un major coneixement sobre la pràctica real de la professió.

Al centre QUIVITEC els va permetre potenciar els coneixements quant a reconeixement dels diferents productes de suport per a les AVDs, les mobilitzacions i transferències que poden trobar en el lloc de treball; van poder fer ús d’aquests productes i adquirir habilitats per posar en pràctica amb les persones dependents en institucions amb les quals s’espera que treballin en ben aviat.

  

L'alumnat durant la visita al centre QUVITEC

A més, l’alumnat fa setmanes que està treballant a l’aula tota la part pràctica de la professió; com realitzar mobilitzacions a pacients dependents, aprendre a dur a terme les higienes o com fer petites cures, són alguns dels aspectes que queden reflectits en aquest vídeo resum de tot el que ha estat treballant el grup durant aquests temps.

En finalitzar el curs amb aprofitament, l’alumnat obtindrà la titulació oficial de Certificat de Professionalitat, vàlid per treballar tant en institucions com en atenció domiciliària.

Més información i/o inscripcions:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Formació

formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

Categories: 

Comparteix aquesta notícia