S'obren les preinscripcions per al curs 2019-2020 al Centre de Formació d'Adults Barberà

El Centre de Formació d’Adults Barberà ofereix un ampli ventall de cursos i nivells. L'oferta inclou cursos d'alfabetització, el Graduat en Educació Secundària, castellà, anglès, francès, informàtica, Curs d’Accés a Grau Mitjà, preparació a les provés d'accés als Cicles Formatius de Grau Superior i proves d’accés a la Universitat per a majors de 25.

La formació al llarg de la vida va dirigida a joves i adults que volen millorar les seves perspectives laborals, acabar els seus estudis o ampliar els seus coneixements. Oferim cursos d'alfabetització per aprendre a llegir i a escriure, cursos bàsics de castellà, cursos anuals d’ informàtica, tres nivells d’anglès i tres de francès. També es pot cursar el curs anual per a la preparació a proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, accés a la universitat i obtenir el Graduat d'Educació Secundària (ESO).

En el cas d’anglès i francès, l'alumnat que supera el curs obté el certificat equivalent del MECR i el que aprova el nivell III pot accedir de forma directa al curs de tercer de l'Escola Oficial d'Idiomes. En  el cas d’informàtica la titulació obtinguda al superar COMPETIC 3 és equivalent a l’ACTIC. L'oferta d'informàtica inclou quatre nivells (inicial, 1, 2 i 3).

Les persones interessades en seguir alguna de les formacions al Centre de Formació d’Adults Barberà el curs vinent han de tramitar la preinscripció entre el 18 i 25 de juny de 2019. La documentació que cal aportar és una fotocòpia de la següent documentació: DNI, NIE o Passaport, TIS (targeta sanitària individualitzada) en el cas de ser menor de 28 anys, número d’afiliació de la seguretat social i l'alumnat que vulgui inscriure’s al curs de Graduat  en Educació Secundària també ha de portar l'historial acadèmic.

 

Més informació

Centre de Formació d'Adults Barberà
Nemesi Valls, 35, 2n

Tel. 93 718 58 18

Pàg web: https://agora.xtec.cat/cfa-barbera/

Categories: 

Comparteix aquesta notícia