S’inicia la formació ocupacional subvencionada d’Operacions auxiliars i de magatzem en indústries i laboratoris químics i Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes

Els cursos estàn totalment subvencionats pel SOC-Servei d’Ocupació de Catalunya i estàn adreçats prioritàriament a persones aturades

El passat dia 04-03-19 es va iniciar el certificat de professionalitat Operacions auxiliars i de magatzem en indústries i laboratoris químics. Té una durada total de 340 h. (amb 80 h. de pràctiques en empreses). Aquesta formació es porta a terme íntegrament a les instal·lacions de l’Institut La Romànica (aula i laboratori).

També s’ha iniciat el dia 18-03-19 el certificat de professionalitat Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, de 510 h. de durada (80h. de pràctiques en empreses). El curs inclou la realització de pràctiques formatives, tant a la Torre d’en Gorgs com a diferents jardins i zones verdes del municipi.

Aquests cursos inclouen:

  • Formació tècnic-professional
  • 30h. de Prevenció en Riscos Laborals
  • 10h. de Formació pràctica en eines per a la recerca de feina
  • 80h. de Pràctiques en empreses del sector.
  • Obtenció de titulació oficial a l’àmbit estatal (Certificat de Professionalitat de nivell) i possibilitat de convalidar continguts en cicles formatius relacionats.

Properament s’iniciaran els següents cursos:

  • Anglès A1 (190 h.): 01-04-19
  • Activitats auxiliars de magatzem (250 h.): 03-06-19
  • Anglès A2 (190 h.): 01-07-19

Apunta’t a les xerrades informatives a la Torre d’en Gorgs. Tenim places lliures!

La metodologia de gestió i impartició de la formació ocupacional subvencionada està certificada sota la certificació ISO 9001:15, certificat de qualitat atorgat per l’entitat certificadora Bureau Veritas.

MÉS INFORMACIÓ I/O INSCRIPCIONS: FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ

C/ De la Torre d’en Gorgs, 40 - Barberà del Vallès Tel: 937192837-ext. 731 formacio@baberarpromocio.cat

   

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia