S’inicia la cinquena edició del projecte “Creixem entre plantes”

El passat 13 de gener es va iniciar el projecte Creixem entre plantes amb la participació del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció, les Llars d’Infants Municipal El Bosquet, La Rodona i La Baldufa i l’Institut Bitàcola.

Aquest és el cinquè curs que es porta a terme aquest projecte.  Tot i així, enguany el projecte ha hagut de canviar la seva metodologia amb la finalitat de prendre les mesures preventives de seguretat i higiene necessàries amb la finalitat de fer front a la propagació del virus COVID19. Així doncs, en aquesta edició l’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins anirà en grups bombolla reduïts de 8 alumnes als patis i zones verdes de les llar d’infants en horari de 12:30h a 14:30h, amb l’objectiu d’evitar el contacte amb els i les infants de les llars.

Al llarg d’aquest projecte, l’alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins implementarà millores en els seus patis i zones verdes.

Aquest projecte es realitza emprant la metodologia d’aprenentatge-servei (APS), a través del qual l’alumnat de Barberà Promoció millora els seus aprenentatges referents a coneixements, capacitats, destreses, actituds i valors morals, i ho fan alhora que actuen com a membres de la comunitat compromesos amb l’entorn.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2021-2022.

 

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Diputació de Barcelona, emmarcada dins del Programa complementari de Transicions Educatives, i per la UTE formada per Fundació Intermèdia i Fundació Main i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc del programa Noves Oportunitats.

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia