Sessió informativa de l’empresa Autajon Labels per a la contractació de joves de Barberà del Vallès.

 

  • L’empresa, qui ja va anunciar la col·laboració amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès i la Fundació Barberà Promoció per a formar i contractar a un grup de joves, ha iniciat el procés de selecció amb una sessió informativa.

La companyia Autajon Labels S.A.U, una empresa barberenca líder en el sector de l'etiquetatge, identificació i impressió, inicia les actuacions per a contractar a joves amb el perfil “d’ajudant de maquinista”.

Les persones candidates, inscrites prèviament al programa de Garantia Juvenil, han començat el procés de selecció per a una contractació prèvia de 6 mesos, amb la possibilitat de convertir-se en indefinits. A més, els i les seleccionades, rebran una formació específica a càrrec d’Autajon, que no només capacitarà a les noves incorporacions per a l'execució de l'ocupació, sinó que també permetrà millorar la seva posició al mercat de treball actual.

Imatges de la sessió informativa i els exemples d'etiquetatge que l'empresa va facilitar als assistents

Des de la Fundació Barberà Promoció hem iniciat la preselecció dels i les joves i pròximament, començaran les entrevistes personals.

Un cop més, la voluntat de l’Ajuntament és la de reactivar la contractació al municipi de Barberà del Vallès i vetllar pels interessos dels ciutadans/es que estiguin en recerca activa de feina.

 

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia