Segona edició del projecte CUEME a Barberà del Vallès

Engeguem de nou el projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) a Barberà del Vallès.

Un total de 52 alumnes de 5è de primària de l’Escola del Bosc s'endinsaran en el món emprenedor, guiats i sempre de la mà, dels tècnics d’emprenedoria de Barberà Promoció i el professorat del centre.

Per ara, entre tots i totes han donat el primer pas i han sotmès a votació la possibilitat de crear una cooperativa escolar. El resultat ha estat afirmatiu a les tres classes, així que ara començarà la creació i gestió de les 3 cooperatives al llarg del curs.

Tocarà treballar de valent i organitzar-se per decidir totes les qüestions que afectin el seu "negoci": crear la cooperativa, dissenyar la imatge i la comunicació, cercar finançament, escollir i fabricar els productes artesanals o els serveis que oferiran... i finalment, comercialitzar-ho a final de curs al mercadet municipal.

També hauran de decidir, entre tots i totes, quin percentatge dels beneficis destinaran a un projecte social, i especificar l’entitat que ho rebrà.

Una forma lúdica i creativa d'aprendre que permet treballar diferents competències de manera transversal.

 

 

 

 

 

El programa CuEmE és una activitat impulsada per la Diputació de Barcelona que pretén fomentar la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària i compta amb el suport de la comunitat educativa, l'administració local i altres agents socials del municipi.

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia