Ràdio Barberà entrevista a l’alumnat del PFI -Auxiliar vivers i jardins i l’alumnat de 1er d’ESO del INS Bitàcola en relació al projecte “Creixem entre plantes”

El passat dijous 24 de gener, els alumnes del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins, l’Àlex Diaz i l’Alejandro Martin, juntament amb els i les alumnes de 1er d’ESO de INS Bitàcola, la Noa Delgado i en Martí Gironés, van anar a Ràdio Barberà per ser entrevistats sobre el projecte “Creixem entre plantes” que aquest curs s’engega per tercer any consecutiu. Aquest alumnat, també va estar acompanyat pels seus respectius tutors i per la directora de la llar d’infants de La Blava, Lourdes Pujolràs.

En el projecte “Creixem entre plantes” l’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció interactua, ajuda i ensenya als infants de les llars d’infants municipals de El Bosquet, La Baldufa i La Blava com creixen les plantes, com es cuiden i quines característiques peculiars tenen. Paral·lelament, l’alumnat de l’Institut Bitàcola observa, participa i recull les accions que es desenvolupen al projecte amb la finalitat d’informar a la ciutadania del municipi mitjançant notícies i exposició divulgativa a la finalització del projecte.

Aquest projecte es realitza emprant la metodologia d’aprenentatge-servei (APS), a través del qual els nens i nenes més petits, juntament amb el jovent del curs, milloren els seus aprenentatges referents a coneixements, capacitats, destreses, actituds i valors morals, i ho fan alhora que actuen com a membres de la comunitat compromesos amb l’entorn.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2018-2019.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia