Ràdio Barberà entrevista a 3 alumnes del Programa de Formació i Inserció – PFI Auxiliar de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció

El passat dijous 21 de març, els alumnes del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins, Alba García, Enrique García i Jonathan Carrasco, van estar a Radio Barberà per ser entrevistats i donar a conèixer què és un PFI, i els projectes que estan realitzant.

El projecte "Creixem entre plantes”, que és el tercer curs que es porta a terme, s’estableix una relació tridireccional d’aprenentatge entre l’alumnat del PFI, els infants de les llars d’infants de La Baldufa, La Blava i El Bosquet i l’alumnat de 1er d’ESO del Institut Bitàcola. Aquest projecte finalitzarà al juny de 2019.

El projecte “Cultiva’t” es realitza conjuntament amb l’Institut La Romànica i consisteix en la reactivació de l’hort de l’institut, donant suport en la seva creació i manteniment. Aquest projecte consta de 2 fases. La primera en la qual participa el PFI, és la fase de creació de l’hort i finalitzarà a l’abril de 2019. La segona fase s’iniciarà un cop posat en marxa l’hort i consistirà en el desenvolupament d’accions de dinamització i manteniment d’aquest.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2018-2019.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona.


 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia