Ràdio Barberà entrevista a 3 alumnes del Programa de Formació i Inserció – PFI Auxiliar de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció

El passat dijous 13 de desembre, els alumnes del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins, Rubèn Pastor, Andrea Gómez i Juan Antonio Requena,  van anar a Ràdio Barberà per ser entrevistats i donar a conèixer què és un PFI, què estan aprenent i les activitats que estan desenvolupant en aquest curs 18-19.

D’altra banda, es va dedicar una part de l’entrevista a informar dels projectes d’aprenentatge-servei que l’alumnat del PFI està realitzant durant aquest curs com són “Decorem la balconada de l’Ajuntament”, que ja s’ha realitzat i el projecte “Creixem entre plantes” que s’iniciarà al gener del 2019.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2018-2019.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona.

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia