Ràdio Barberà entrevista a 2 alumnes del Programa de Formació i Inserció – PFI Auxiliar de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció

El passat divendres 10 de maig, l’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins, l'Alisson Coronel i Rubèn Pastor, van estar a Radio Barberà per ser entrevistats sobre la seva evolució en el curs i en relació a la cloenda del projecte “Creixem entre plantes” del 15 de maig a les 17:30h.

L’alumnat, en primer lloc, va parlar de la seva participació en el projecte “Creixem entre plantes” i de cloenda del 15 de maig. Tan el Rubèn com l’Alisson van valorar molt positivament la relació que s’estableix amb els infants i amb l’alumnat de 1er d’ESO de Bitàcola a través d’aquest projecte. Tanmateix, van aprofitar per convidar a tothom a la cloenda del projecte per gaudir de les activitats que es realitzen.

Tot seguit, l’alumnat també ha aprofitat per parlar de la seva evolució en el curs i el moment en el que es troben. Tots dos han explicat com els hi va en el període de pràctiques en empreses i la seva intencionalitat de continuat formant-se el curs vinent mitjançant un cicle de formatiu de grau mitjà o bé fer el GESO a l’escola d’adults.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2018-2019.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia