PROJECTE Treball, Talent i Tecnologia (TTT)

 

Fa uns mesos vàrem comentar en una publicació anterior que s’iniciava el projecte ‘Suma’t a la transformació digital’, un projecte en el marc del programa Treball Talent i Tecnologia (TTT) impulsat per la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès, Nodus Barberà i la Fundació Barberà Promoció, amb la col·laboració del Clúster del Packaging, impulsaven el projecte que cerca les oportunitats per a la gestió del talent en el territori del Vallès Occidental. 

Actualment, el programa TTT segueix el seu curs i en aquests moments iniciem les enquestes en les empreses per recollir reptes i necessitats en les que es poden trobar.

A continuació expliquem en detall en què consisteix el projecte i animem a empreses i usuaris/es que estiguin interessats/des a participar i sumar-se al canvi.

 

Projecte Treball Talent i Tecnologia: Suma’t a la transformació digital

 1. En què consisteix.

Indústria 4.0: Suma’t a la transformació digital és un projecte que s’emmarca en el programa TTT (Treball, Talent i Tecnologia) promogut per la Diputació de Barcelona i que té com a objectiu, promoure el treball digne i de qualitat, la millora competencial del talent local, i el creixement i desenvolupament econòmic sostenible de les empreses del territori a través de la tecnologia.

2. A qui es dirigeix.

Empreses i associacions empresarials relacionades amb la cadena de valor de l’Alimentació i el Packaging.

A persones en recerca de feina i persones en actiu (treballant i que busquin una millora laboral) interessades en empreses de la cadena de valor de l’ l’Alimentació i el Packaging.

3. Objectius

  • Fer una recerca i diagnosi de les necessitats reals d eles persones i empreses per poder fer front a les seves necessitats.
  • Treballar per una millora competencial del talent local i millorar l’ocupabilitat
  • Potenciar i ajudar a desenvolupar la transformación digital empresarial: acompañar en el procés de digitalització.
  • Fomentar les aliances estratègiques amb tot el teixit socioeconòmic. Estratègia única, treball en xarxa.
  • Minimitzar els perjucidis produits per la crisis de la Covid-19.
  • Tornar a posicionar les economies locals en la via de creixement en que es trobaven abans de la crisi.
  • Procurar un model de creixement sostenible, alhora que competitiu, orientat a minimitzar les desigualtats socials

4. Què oferim/què fem?

Per persones:

·  Ofertes de feina d’empreses Barberenques i rodalies.

·  Diagnosi de l’ocupabilitat i del nivell digital de les persones, orientació i acompanyament per millorar la seva ocupabilitat segons objectiu professional.

·  Itineraris d’inserció laboral per a la definició d’objectiu professional i el desenvolupament competencial de la persona.

.  Formació per a l’adquisició de noves competències digitals.

·  Formació professionalitzadora i per al desenvolupament de competències d’acord amb les necessitats de les empreses del territori.

·  Realització d’estades laborals (pràctiques no laborals, visites a empreses, etc.

·  Tècniques de recerca de feina i entrenament per afrontar processos de selecció.

Per empreses:

·  Espais de trobada amb empreses amb necessitats de contractació: sessions informatives, actes Networking i altres formats que l’empresa consideri oportú.

·  Identificar i analitzar les necessitats de les empreses per definir accions concretes adaptades a la seva realitat.

·  Fer partícip tot el teixit socioeconòmic amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre empreses, els diferents serveis públics, associacions, universitats, centres de recerca, centres formació, entitats socials...

·  Acompanyar a les empreses a (re)definir nous models de negoci sostenibles, inclusius i més competitius per minimitzar l’impacte de la crisi ocasionada per la COVID-19

·  Acompanyar les empreses en el procés de digitalització i transformació tecnològica.

5. Calendari

L’execució del programa es durà a terme de l’1 de gener de 2021 al 31 de desembre de 2022.

6. Com participar-hi

Si hi estàs interessat/da (tant si ets empresa com persona física) pots contactar amb nosaltres i obtenir més informació al correu electrònic elena.marquez@barberapromocio.cat

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia