Programa d'activitats del mes de juny de l'Escola CEP

Comença el mes de juny i amb ell arriba el programa mensual d’activitats de l’Escola CEP.

Tenim moltes propostes per aquestes setmanes vinents:

  • Tallers i activitats d’activació per la millora de l’ocupabilitat a partir de diverses eines com la música, el dibuix, la dansa i altres activitats comunitàries.

Per exemple, no us podeu perdre el taller ‘ADIM (Activa’t amb el Dibuix i la Música)’, o l’activitat ‘Quan el cos parla (dansa i gestió emocional)’ o un excel·lent taller per perdre la por a navegar per Internet i trobar feina amb ‘EMFORMO en informàtica’.

  • Tallers i activitats d’orientació sociolaboral a partir de diversos tallers d’orientació sociolaboral per facilitar la cerca de feina.

Com el taller de Tècniques de Recerca de Feina, on aprendràs el model de CV més adequat al teu perfil professional, o com fer una entrevista, o el taller Defineix el teu objectiu professional, on descobriràs els teus interessos, les teves competències, o analitzaràs l’oferta del mercat laboral actual, entre moltes altres activitats.

Aquí teniu el programa complet perquè no us perdeu cap de les novetats! Si ho preferiu, també el podeu descarregar aquí.

L’Escola CEP és un espai d’aprenentatge col·lectiu i participació, on el creixement personal i el sentiment de pertinença a la comunitat són objectius fonamentals. On s’acompanya a la persona en el procés d’inserció sociolaboral, des d’una perspectiva integral, amb l’objectiu de potenciar la millora de l’ocupabilitat i activació en la recerca de feina.

Si desitgeu més informació o voleu participar en algun dels tallers, podeu escriure a orientacio@barberapromocio.cat o trucar al 93 719 28 27 extensió 712.

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia