Presentació del projecte "L'Observatori de transicions i trajectòries educatives" a les famílies de l’alumnat participant


Ahir va tenir lloc la presentació del projecte "Observatori de trajectòries i transicions educatives", un projecte que té per objecte fer un estudi i acompanyament en les trajectòries i transicions educatives dels 132 joves escolaritzats el curs passat en un centre de secundària de Barberà del Vallès, i que enguany iniciaran un Cicle formatiu de grau mitjà.

Unes 80 persones es van acostar a la xerrada on personal tècnic de la Fundació Barberà Promoció van exposar aquest projecte innovador que pretén realitzar un estudi i acompanyament als i les joves en aquesta nova etapa vetllant pel seu èxit educatiu, i, alhora, oferir orientació, suport, acompanyament i ajuda a aquell alumnat que per motius diversos no finalitzi els estudis.

L’acte va comptar amb la presència de membres de la Fundació Bofill, entitat que treballa per transformar l’educació a Catalunya i reduir la taxa d’abandonament escolar prematur, i de la Secció d'Educació de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, així com de l’alcalde de Barberà, el Sr. Xavier Garcés, i el regidor d’Educació, Daniel González, i la regidora de Promoció Econòmica, Mònica Sempere.

Aquest projecte es porta a terme amb el suport de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla ApropAMB.


Categories: 

Comparteix aquesta notícia