Presentació del calendari d’activitats de l’Escola CEP del primer trimestre de 2023

El passat dimecres 11 de gener es va realitzar a Barberà Promoció la presentació del calendari trimestral d’accions de l’Escola CEP.

A la presentació van assistir 36 persones usuàries que es troben en recerca de feina o millora d’ocupació i van rebre la benvinguda del Xavier Garcés Trillo,  Alcalde de Barberà del Vallès, Mònica Sempere Creus, Tinenta d’Alcaldia de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i Daniel Gonzalez Cabrera, Tinent d’Alcaldia de Drets Civils i Ciutadania de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

A més d’explicar els objectius i la metodologia de l’Escola CEP, que s’emmarca als serveis que s’ofereixen a l’Àrea d’Orientació i Acompanyament Sociolaboral, es van explicar les accions i tallers previstos per aquest primer trimestre de l’any 2023.

Alguns del tallers que es van explicar son:

  • Tallers d’orientació laboral enfocats a les eines i canals de recerca de feina i al procés d’entrevista.
  • Tallers enfocats al desenvolupament competencial, l’autoconeixement i la gestió emocional en el procés de recerca de feina.
  • Tallers i accions enfocats a la millorà de competències bàsiques com la conversa en català i la digitalització.
  • Tallers enfocats a l’apropament al mercat laboral i a promoure les visites i el networking amb empreses.
  • Tallers d’Horta i d’Arts i Oficis per activar-se, enxarxar-se i millorar del benestar, així com el perfil ocupacional.
  • Tallers de dinamització comunitària, per conèixer i enxarxar-se amb altres recursos del Municipi, com el Centre de Formació d’Aduts, el Centre per la Normalització Linqüistica, o el Servei d’Assesorament Energètic.

A més dels tallers també es van explicar els altres serveis que ofereix l’Escola CEP:

  • Servei de Feinateca, que és l’espai de recerca amb ordinadors al que les persones poden venir a fer la seva cerca activa amb l’acompanyament de personal tècnic.
  • Tutories individuals, per a les persones que vulguin rebre suport i assessorament personalitzat

Al finalitzar la presentació, es va facilitar un formulari d’inscripció per tal d’apuntar-se als diferents tallers, fer altres propostes d’accions i resoldre dubtes.

Com a cloenda de la presentació, es va convidar a les persones assistents a participar en una dinàmica de completar un mural col·laboratiu per reflexionar sobre les diferents accions i passos importants a l’hora d’afrontar la recerca de feina.

Pots consultar el calendari a l’Escola CEP pel primer trimestres de 2023 a: https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/orientacio-laboral

Per més informació:

orientacio@barberapromocio.cat

937192837 Ext. 712

662309029

@fundaciobarberapromocio_bdv

Categories: 

Comparteix aquesta notícia