Pràctiques formatives d’anglès en la Formació Professional per a l’Ocupació: un aprenentage pel futur

 

El Certificat de Professionalitat d'Activitats Administratives en la Relació amb el Client segueix el seu curs. Actualment, l'alumnat es troba immers en el mòdul de pràctiques a l'aula d'anglès professional per a la gestió administrativa en la relació amb el client, amb una durada de 90 hores.

L'aprenentatge d'una llengua estrangera és un element important per ajudar a millorar les competències professionals d'un mateix, i proporciona millors probabilitats de ser contractat en una nova feina. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Barberà del Vallès, posa a disposició de la ciutadania del municipi formacions amb programes complets, on es posa èmfasi en aspectes i eines tant útils, com necessàries, en els temps actuals. En finalitzar el mòdul d'anglès, l'alumnat tindrà l'opció d'examinar-se a un centre examinador per obtenir la titulació oficial (en concret, al Servei d'Idiomes de la UAB).

El curs d'Activitats Administratives es va iniciar el mes de febrer i compta amb un total de 840 hores, on es combina la impartició de continguts teòric-pràctics a l'aula, continguts complementaria (com inserció laboral i prevenció de riscos laborals) i una estada de 120 h. de pràctiques en empreses. Aquest curs està totalment subvencionat pel SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya).

Si desitges més informació i/o inscriure’t, no dubtis a contactar amb nosaltres:

Fundació Barberà Promoció - Àrea de Formació

formacio@barberapromocio.cat

 Tel. 937192837 - ext. 731 o 662306288

 

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia