Persones participants a l’Escola CEP visiten SABEMSA

Persones participants als tallers i activitats de l’Escola CEP, han realitzat el dia 2 d’octubre una visita a les instal·lacions de SABEMSA, l’empresa municipal d’aigües i serveis de Barberà del Vallès.

En la visita les persones han pogut conèixer les seves instal·lacions, informar-se dels serveis que presta i dels oficis que cal tenir per treballar-hi.

Després, els i les assistents han pogut resoldre els dubtes que tenien sobre el perfil que es requereix per treballar-hi, els àmbits en què treballa l’empresa i com es pot accedir a les seves ofertes o fer autocandidatura.

En les imatges podem veure la visita guiada amb el  gerent de SABEMSA i la coordinadora del servei de neteja, a qui agraïm la seva acollida i les activitats oferides en la visita.

Aquesta visita s’emmarca dins de les sortides que es realitzen periòdicament des de l’Escola CEP per tal de conèixer les entitats, els serveis municipals i l’entorn productiu del territori.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d’agost i pel Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya

Categories: 

Comparteix aquesta notícia