PERSONES PARTICIPANTS A L’ESCOLA CEP VISITEN L’EMPRESA SERVICIOS JAF - EXPERTS EN NETEJA

El passat 8 de febrer un grup de 13 persones en procés de cerca de feina van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà l’empresa de serveis de neteja Servicios JAF de Sabadell.

A la visita també hi van assistir l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés Trillo, i la Tinenta d’Alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Mònica Sempere Creus.

Les persones assistents van ser rebudes i acollides pels responsables de l’empresa, que van fer una presentació sobre la trajectòria de Servicios JAF, els diferents serveis que ofereixen i els valors que promouen.

A més, les persones assistents van poder veure com s’organitza el magatzem de l’empresa, els aparells de neteja que fan servir i els productes i eines amb els que treballen.

Finalment, les persones en procés de cerca de feina van poder presentar la seva candidatura per a possibles vacants que tingui l’empresa i així entrar en el procés de selecció.

Aquesta actuació s’emmarca dins del Programa Orienta, promogut i impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)

 

 

Comparteix aquesta notícia