Persones participants a l’Escola CEP visiten el Mercat Onze de Setembre

Persones participants als tallers i activitats de l’Escola CEP, han realitzat el dia 9 d’octubre una  visita al Mercat Onze de Setembre, el mercat municipal de Barberà del Vallès.

En la visita les persones han pogut conèixer les seves instal·lacions i informar-se de les ocupacions que genera un mercat municipal com el de Barberà. Després, els i les assistents han pogut resoldre els dubtes que tenien sobre el perfil que es requereix per treballar-hi i com es pot accedir a ofertes de feina que es generin.

En les imatges podem veure la visita guiada amb el gerent del Mercat, que a banda d’això també va oferir al grup una xerrada en relació a tota la dinàmica del mercat i sectors ocupacionals que s’hi donen i a qui agraïm la seva acollida i les activitats oferides.

Aquesta visita s’emmarca dins de les sortides que es realitzen periòdicament des de l’Escola CEP per tal de conèixer les entitats, els serveis municipals i l’entorn productiu del territori.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d’agost i pel Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya

Categories: 

Comparteix aquesta notícia