Persones participants a l’Escola CEP visiten dues ETT de Barberà del Vallès

Les persones assistents han pogut visitar i conèixer de primera mà les oficines que les ETT Crea Empleo i Marlex tenen al municipi.

Persones participants de l’Escola CEP i al mateix temps en els programes d’orientació sociolaboral i acompanyament a la inserció SLOASI - Serveis Laborals Especialitzats d'Orientació, Acompanyament i Suport a la Inserció per a les persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania (subvencionat pel Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya) i UBICAT – Programa d’acompanyament a la inserció suport ocupacional per a la inclusió social – (subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya) amb els quals se’ls ofereix atenció personalitzada, van participar el passat 19 de març a una visita a les oficines que les ETT Crea Empleo i Marlex tenen al municipi.

En la primera part de la visita, les persones assistents van poder conèixer i informar-se del funcionament d’aquestes ETT, què suposa treballar a través d’aquestes empreses i quins són els sectors i perfils amb més demanda de Barberà i rodalies.

Després, els i les assistents van poder resoldre els dubtes que podien tenir sobre com apuntar-se a les seves ofertes, com fer una candidatura efectiva i com superar amb èxit una entrevista de feina.

En les imatges podem veure el grup en la visita a la ETT Marlex durant la xerrada i amb l’equip de l’ETT Crea Empleo al finalitzar la visita.

Aquesta visita s’emmarca dins de les sortides que es realitzen periòdicament des de l’Escola CEP per tal de conèixer les entitats, els serveis municipals i l’entorn productiu del territori i dins del bloc d’activitats “Creixem fent comunitat” de l’Escola CEP

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d’agost”

Categories: 

Comparteix aquesta notícia