Persones participants de l’Escola CEP assisteixen a la Jornada de Converses del Mercat de Treball

Les persones assistents han pogut participar en la setena edició d’aquesta Jornada, que enguany ha tingut lloc a Sabadell

Persones participants als tallers i activitats de l’Escola CEP han participat el dia 28 de novembre en la setena edició de la Jornada de Converses del Mercat de Treball que ha tingut lloc a Sabadell i que organitza anualment el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Després  de l’acte de benvinguda i presentació de la jornada, va tenir lloc l’intercanvi d’experiències i coneixements  entre professionals de diversos sectors, entitats i persones en procés de cerca de feina. Durant aquest networking, les persones assistents van poder apropar-se a més de 40 empreses i aportar la seva candidatura a les que més s’ajustaven al seu perfil professional.

La jornada, on es treballen aspectes relacionats amb el món laboral, té per objectiu facilitar la relació entre les persones en procés de recerca de feina, empreses, entitats, centres tecnològics i altres agents presents al territori.

Aquesta activitat s’emmarca dins de les visites i sortides que es fan periòdicament  a l’Escola CEP per tal de conèixer les entitats, els serveis municipals i l’entorn productiu del territori.

 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d’agost i pel Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia