Persones participants al Tastet d’Ocupacions de l’Escola CEP visiten Nodus Barberà i l’empresa Innovae - VLAB

Persones participants als tallers i activitats de l’Escola CEP han realitzat el dia 4 de novembre una visita al centre de negocis Nodus Barberà i a l’empresa tecnològica Innovae-VLAB.

Després d’una breu introducció per conèixer què és Nodus Barberà i quins serveis presta a les empreses, les persones assistents van rebre una presentació informativa a càrrec de Xavier Riba, Director Territorial a Catalunya de l’empresa Innovae sobre l’estat actual de la tecnologia, de les implicacions del concepte Indústria 4.0 i dels perfils professionals, habilitats i competències associats a aquestes noves tecnologies disruptives.

Durant la segona part de la visita, les persones van poder provar alguns dispositius com ulleres i visors virtuals per conèixer, de primera mà, l’experiència de la realitat virtual i les seves aplicacions a la indústria. 

L’objectiu de la visita és donar a conèixer les noves professions i els perfils laborals que les empreses necessitaran com a conseqüència de la implantació de la tecnologia de realitat virtual i augmentada, fent èmfasi en la nova revolució tecnològica i la necessitat d'adaptació dels treballadors i treballadores.

En les imatges podem veure com les persones participants proven els dispositius de realitat virtual.

Aquest visita s’emmarca dins del Tastet d’Ocupacions de l’Escola CEP  i concretament en el Tastet que té l’objectiu de visualitzar les ocupacions relacionades amb l’àmbit ocupacional de la Informàtica i Comunicació i ajudar les persones a decidir si els interessa treballar-hi.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d’agost i pel Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia