ORIENTAGARDEN Cultivem el nostre institut per generar oportunitats

El passat 9 de novembre, 20 alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Bitàcola van participar en la presentació del projecte OrientaGarden. En aquesta jornada de presentació, van assistir l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés Trillo, i el regidor d’Educació, Daniel González Cabrera.

L’alumnat va presentar diverses propostes de millora per realitzar en les zones d’esbarjo del seu institut, tenint especial atenció en aquelles zones verdes ja que un expert en jardineria els guiarà i assessorarà per portar a terme aquestes propostes.

Aquest alumnat segueix amb tota la tasca feta pels seus companys i companyes de cursos anteriors que també van participar a l’Orientagarden amb resultats molt satisfactoris produint una millora en l’infraestructura ambiental del propi institut.

Així doncs, l’alumnat desenvoluparà aquest projecte emprant la metodologia d’aprenentatge-servei (APS), a través del qual l’alumnat millorarà els seus aprenentatges referents a coneixements, capacitats, destreses, actituds i valors morals, i ho faran alhora que actuen com a membres de la comunitat compromesos amb l’entorn.

OrientaGarden és un projecte cofinançat per la Diputació de Barcelona (DIBA) i l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia